El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Més sobre glosses..

potti | 28 Octubre, 2004 07:45 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Després de veure el combat de glossadors l'altre dia a Petra, hem va fer gràcia saber on hi hauria qualcun més per, si m'anava bé, poder-hi anar. I quina ha estat la meva sorpresa en veure que a Internet NO HI HA RES! (o com a mínim jo no he sabut trobar. Això m'ha fet pensar en una alter cosa que l'altre dia vaig posar per aquí sobre la salud de la nostra cultura popular.

I jo trobo que fins que les nostres tradicions no tenguin web propi, costa encara més que la gent s'apropi, sobretot ara que molta gent és dedica a mirar internet, i malgrat sigui només un recull o una simple pàgina d'un afionat ja bastaria perquè la gent com a mínim és pogues informar un poc.

Després de no trobar res per internet, hem vaig enrecordar de que feia poc jo havia comprar un llibre anomenat :

Sexe i Cultura a Mallorca, el cançoner.
Gabriel Janer Manila
Ed. Moll.
La primera ed fou al 1979 però la que tenc és la 4a que és del 2003

Malgrat que aquest senyor no és sant de la meva devoció, el llibre recull un munter de glosses, totes dedicades al sexe i com 'apunt' per veurer-ne qualquna no està malament. Això si, és torna una micona repetitiu perquè de vegades posa dues o tres glosses on l'únic que és canvia és una paraula.

També, vaig xerrar amb en Pep Toni Rubio, per demanar mem si ell en sabia qualcuna de plana o qualque lloc on diguesin quan es farien els combats de glossadors o tallers o coses d'aquest estil ja que ell du una plana on explica, a part dels grups dels que form part, una micona el folc de l'illa. Però ell hem va dir que estava com jo, que tenia una mica més de contacte amb ell però poca cosa més. Això si, si s'enterava de qualque direcció ja l'afegiria al seu web... Així doncs, ara només cal esperar...

Comentaris

Elena

Web de Glosadors

Elena | 28/10/2004, 10:54

http://www.mallorcaweb.net/glosadors. Actualitat a: http://www.mallorcaweb.net/glosadors/noticies.htm. Salut!
potti

moltes gràcies!

potti | 28/10/2004, 15:05

moltes gràcies Elena!! Llàstima que no surti cap tipus d'agenda (o això m'ha semblat a mi!)
Elena

sí que n'hi ha

Elena | 28/10/2004, 15:33

A la secció d'actualitat http://www.mallorcaweb.net/glosadors/noticies.htm hi trobràs un document PDF anomenat Glosades i activitats del mes d'octubre.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb