El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Combat de Glossadors!

potti | 27 Octubre, 2004 08:14 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Aquest passat diumenge, i per mirar de llevar-nos la 'resaca' de la Diada dels Al·lots de Llevant, un parell varem decidir anar a Petra, poble que és trobaba en Fires i hi havia diversos actes organitzats. A la majoria de nosaltres només els hi interesava la ballada (a càrrec de Música Nostra), però jo m'havia assebentat de que també hi havia un combat de glossadors.

La ballada va estar molt bé, com sempre. Jo com a mínim la vaig fruir molt i crec que això és quasi lo més important (a banda de ballar millor o pitjor). Això si, el lloc on es realitzava era molt petit.

I després de moure un parell d'instruments del calafal, va començar el 'combat de glossadors'. Hem va fer gràcia que sortis una especie 'd'espeaker' per explicar com anava tot això i presentar als diferents participants, però el mateix hem va fer un poc de cosa perquè tanta explicació volia dir que allò havia estat apunt de perdrer-se i ara ho re-explicaven a la gent. Bé, coses meves.

Tres glossadors a Petra

Els glossadors és varen seure i varen començar a fer el seu treball, que no va estar gaire malament i poc a poc les glosses anaven agafant molta més força i era molt més divertit veure tot això. L'únic que és notava que era molt novell i encara no es trobaba gaire bé damunt l'escenari era l'al·lot de Muro (a la foto el de l'esquerra) ja que és notava que encara no tenia gaires recursos i a la mínima fugia un poc del ritme que duien els altres dos. Pero bé, en definitiva MOLT DIVERTIT. Cal destacar també que hi va haver un parell de glossadors entre el públic que és varen animar i provaren de fer glosses que és quedasin sense resposta per part dels que hi havia damunt del calafal, però no ho varen aconseguir cap de les vegades.

glossadora a petra...

Un cop acabat tot, a correr cap a Ciutat que feien la diada de Santa Úrsula per televisió i no era qüestió de no veurer-la!! :)

Comentaris

cati

sant antoni

cati | 11/01/2005, 15:19

sant antoni es una festa que es fa a sa pobla
cati

Sant Antoni

cati | 11/01/2005, 15:24

hara escriurem una glosa que es canta molt a sa Pobla Sant Antoni i el dimoni jugaven a trenta u Sant Antoni va fer trenta i al dimoni trenta u
viktor

trenta-u

viktor | 18/01/2006, 19:53

Qui va fer-ne trenta va ser el domini. Sant Antoni trenta-u.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb