Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

El respecte envers Abú Yahya

mirollull | 08 Setembre, 2006 20:24

Diu la premsa que la presidenta Munar, en unes declaracions, va destacar l’enorme èxit de la iniciativa del Consell, va assegurar que els ciutadans responen molt bé a la petició del Consell i es mostrà convençuda que d’aquí al dia 12 encara es col·locaran més banderes en els balcons.

Evidentment, la penjada de banderes fins ara és tot un èxit i si segueix com ara, el dia 12 serà un èxit sense precedents.

Avui mateix, en un bon recorregut per Palma, a peu i en autobús, he quedat sorprès. A la plaça d’Abú Yahya, per respecte al darrer governador moro, liquidat per Jaume I, no hi havia cap bandera. En el carrer 31 de Desembre, sols un balcó s’ha equivocat; tots els altres, així ho de comprès, esperen el dia de l’estendard.

La resta de places i carrers, com diu Munar: un enorme èxit. Les banderes que he comptat durant l’ample periple quasi arribaven a cinc dotzenes; i, d’elles, unes vuit (unitats) són a les vidrieres de la PIMEM i tres o quatre als balcons d’una mateixa oficina de Sant Miquel. ¡Què voleu més!

Esper que després d’aquest gran èxit els baixin els fums a tots el nacionalistes de vol ras i ens deixin, als que duim molts d’anys estimant i defensant les nostres entitat, llengua i cultura, seguir endavant mirant més enllà del propi llombrígol.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb