Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

Així és si així vos pareix

mirollull | 20 Agost, 2006 23:11

"Costa para todos"
"En la Costa dels Pins coincidieron las dos protestas: una en contra de la privatización de la costa y otra a favor de la piscina de Pedro J"
(Ultima Hora, 20/8/2006)

"Set-centes veus reclamen un litoral obert i públic davant Costa dels Pins"
"Mentres, uns 500 peninsulars duits pel PP inflaren la contramanifestació pro Ramírez"
(Diari de Balears, 20/8/2006)

"La piscina moviliza a unas 900 personas a favor y 500 en contra"
"El recuento efectuado por Diario de Mallorca concluyó que hubo el doble de manifestantes a favor de la piscina de Pedro J. Ramírez que en contra. La Delegación del Gobierno fijó la diferencia de 1000 a 300" (Diario de Mallorca, 20/8/2006)

"Venció la libertad sin ira"
"Cerca de 3.000 personas se movilizaron por la libertad y la convivencia y plantaron cara a 300 radicales que acudieron a Son Servera" (El Mundo/El Día de Baleares, 20/8/2006)

En els titulars de primera plana així ho conten els quatre diaris. Cada un fa un recompte diferent i dóna interpretacions distintes de les dues 'romeries' a Costa des Pins, i les pancartes i banderes que s'exhibiren arrodoneixen la cerimònia de la confusió.

Per tant, així és si així vos pareix, com Pirandello proposa en una obra teatral que du aquest títol.

I continuant amb el teatre de l'absurd aquesta vegada no han quedat esperant Godot. Va arribar a l'hora del dinar cívic, però Godot/Matas -Beckett ho entendria- contribuint a la confusió es va equivocar de 'romeria'. ¿No hagués hagut d'estar en el bàndol que defensava els interessos de la presidenta que elogia i recolza?

Per cert, d'acord amb les fotografies publicades, he intentat avaluar els assistents a la platja, i les xifres més correctes pareixen estar entre les donades pel Diario de Mallorca i per la Delegació del Govern: els 700 assistents que indica el Diari de Balears no surten ni contant-los per duplicat i els 2.000, que dels 3.000, El Mundo diu que eren a la platja (els altres 1.000 corresponen a la festa cívica) deuen sortir de fer el recompte sobre una foto moguda.

Comentaris

El Consell contra Matas

mirollull | 21/08/2006, 12:15

A la premsa d'avui, dia 21, el Consell es queixa perquè Matas va esser on no calia.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb