Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

'El Mundo' i les immundícies

mirollull | 04 Agost, 2006 23:49

En aquest racó de bitàcoles hi ha persones assenyades i de bon enteniment -una honra per als que aquí escrivim- que diuen l'inmundo per designar un dels diaris locals. No sé si també es refereixen a l'edició nacional amb aquesta precisa denominació, però ben bé podria esser que sí.

Ahir, 4 d'agost, pens que és un dels dies que el diari més ha justificat tan merescuda advocació de la beatífica i congruent confraria del sa criteri.

Suposant que per no entelar la seva clara mirada i evitar respirar tanta contaminació, és possible que els confrares ja ni tan sols fullegin les planes de l'intolerable diari, per confirmar-lis on pot arribar la vesània i per obrir els ulls a aquells que -com jo mateix- no s'acaben de creure que delenda est Cartago, vull dir, que hi ha que esborrar de Santa Maria la màquina ominosa, destac que l'edició, la local, esmentada duu un mínim de vuit pàgines amb escrits sediciosament furgadors, dels quals l'editorial n'és la primera mostra. També hi ha insinuacions malèvoles sobre un regidor que fan pensar si és un trànsfuga disfressat, un doble agent o un arribista selectiu; maledicència sobre Verger i companyia nàutica; esbombament de dubtes sobre Matas i el Consultiu de Son Espases; reticències sobre els Tedax, Sánchez Manzano i l'11 M, i en relació al PSOE i Seseña. I per acabar-ho d'arreglar, la incitació als lectors a fer befa d'un espontani 'pas a deux', el ball de bot de la batlessa en el Nàutic.

¿No hi ha prou motius per intentar, com a poc, deixar sense tinta la rotativa? I això que ahir no posa de volta i mitja, sense cap respecte, a la presidenta del Consell (o és que per ser tan normal a mi m'ha passat per malla?).

Estic segur que hi haurà lectors que aquest article no els pareixerà bé: diran que l'inmundo no és tal, que l'única cosa que fa El Mundo és publicar les immundícies que produeix la nostra societat avançada. No ho discutiré, en castellà deim que 'todo es del color del cristal con que se mira'.

Apa, idò, que cadascú tria les seves ulleres!

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb