Anotacions més o manco impertinents

Indicació prèvia: Impertinent. - Que diu o fa coses fora de propòsit, molestes, irreverents, etc.

El Rei En Jaume dins una ribella

mirollull | 09 Juliol, 2006 23:08

El raconet amb els bancs de l'arquitecte Bennazar ha quedat d'allò més bufó.

I el Rei En Jaume cavalca imponent i desemparat damunt d'una roca que ha perdut tota la gràcia en posar-la dins una desairosa ribella.

El Rei En Jaume dins la ribella

Sort que, ben segur, tota aquesta endemesa no durarà gaire. Els plànols de la pròxima remodelació, el Departament de Fer i Desfer de la Sala ja els deu tenir mitjos fets o quasi acabats. No podrà passar molt de temps sense que hagin d'alçar tot el paviment de la plaça per canviar les lloses relliscoses que es clivellen i es fan bocins només de mirar-les. I és que amb les obres continuades o repetides si ha de comptar, són una manera de moure el pressupost i deixar bons regalims per les bardisses.

Quant al raconet, hi ha una cosa que m'intriga. Han posat una mostra del mobiliari urbà de l'arquitecte Bennazar, i s'ha presumit del retorn dels bancs. Però, sols n'he vist tres. ¿On són els altres?
A finals dels 50 del segle passat, Bilbao s'instituí en diòcesi i va ser designat bisbe monsenyor Morcillo, que no feia molts de pams d'alçada. Per la ciutat va córrer l'espècie que els bilbaïns havien posat un telegrama a la Nunciatura, que deia: "rebuda mostra conforme stop poden enviar bisbe".
Ara, a l'estil de llavors, podríem dir: vista mostra dels bancs, es pot instal·lar la resta.
¿O és que, per ventura, els bancs, com l'amor de les taronges, només eren tres?

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb