S'altre dia ...

eXTReMe Tracker
Bloc d'Antoni Reus, regidor de l'Ajuntament de Santa Margalida.
Portaveu dels Independents per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra.

Del Olmo anomena il·legalment una funcionària interina

areus | 08 Novembre, 2005 12:39

Mitjançant un decret de batlia de 26 d'octubre (del qual adjuntam còpia), el batle Antoni Del Olmo anomenà directament una funcionària interina, sense respectar els principis de igualtat, mèrit i capacitat, com també de publicitat, als que obliga la llei reguladora de bases de règim local al seu article 91.2, tal com queda acreditat per l'informe del secretari del mateix dia on exposa clarament aquests fets (també adjuntam còpia de l'informe del secretari).

Val a dir que la justificació de l'esmentat decret és la necessitat urgent de cobrir diverses baixes a la plantilla de netejadores, i també que es tracta d'una situació temporal

Des de el PSM volem fer els següents comentaris sobre aquests fets:

  1. En cap moment posam en dubte la capacitat de la treballadora contractada i estam segurs que pot fer una bona feina.

  2. La necessitat urgent, que no dubtam que existeix, en cap cas justifica aquesta irregularitat, ja que hi havia altres solucions legals per “sortir del pas”: per exemple l'Ajuntament hagués pogut subcontractar una persona a qualsevol empresa de neteja durant una setmana mentre es dugués a terme la publicitat i procés de selecció.

  3. Creim que l'equip de govern ha de reflexionar sobre el malestar que creen aquests actuacions sobre la resta de treballadors de l'Ajuntament que han hagut d'accedir a les seves places mitjançant proves de mèrit, i també sobre la imatge que dona l'Ajuntament a la resta del poble.

  4. També afegir que aquesta actuació de Del Olmo contrasta molt amb les seves declaracions fetes arrel de la necessitat plantejada pel PSM de reconèixer els drets laborals de les treballadores del menjador escolar, en concret les seves declaracions foren:
    “Reus debe saber que aquí no se coloca a la gente a dedo y que hay unos mecanismos para contratar personal”

Adjuntam l'informe de secretaria en contra i el decret de batlia que anomena la funcionària "malgrat" (sic) l'informe de secretaria.
Informe del secretari contrari al nomenament directe d'una funcionària interina.Decret de batlia d'anomenament d'una funcionària interina obviant tot procés de selecció.


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb