Animalista convencido

Diario de un animalista convencido, defensor de los derechos de los animales y para su desgracia declarado "Persona non grata en la Ilustre Villa de Tordesillas"

Pollença: L'Ajuntament diu la veritat però ...

ea6adk | 31 Agost, 2006 08:55

No em cap cap dubte que el ban que ha publicat l'Ajuntament de Pollença, culpant als veïns del Moll de l'abocament amb detergents a la xarxa de clavegueram de pluvials és cert.

Personalment, crec que l'excés de detergents ve per l'excés de brutícia en la via pública en la zona de la plaça. Tota aquesta brutícia és fruit de l'excés de taules i cadires en aquesta zona, que deixa feta un veritable femer la zona de la plaça quan tanquen els restaurants, patates, katsup, colque tros de "pudding" és el paisatge nocturn de la plaça.

I la majoria de les vegades la neteja es fa d'allò més "ecològica", mànega, detergents i raspall fan la resta, el resultat la mar fet una fàstic.

Comentaris

Hi ha més

Pepe | 31/08/2006, 09:59

Tot el que dius es veritat, però en primer lloc l'Ajuntament hauria de millorar la neteja i en segon lloc el problema de l'emissari al costat del club naútic noés simplement d'aigua amb detergent.

generalitzar

Joan ramon veterà | 02/09/2006, 20:40

Lo del ban es el de sempre, voler quedar be en geneal sense prendre mesures concretes . Suposo que no es dificil averiguar qui és o han sigut que aboca porqueria a les pluvials, però no es voldran posar malament amb ningú, i molt menys sancionar.Un vot es un vot. Tinc una anècdota molt sucosa sobre l'abocar bosses de fems domestics a les papereres la legislatura passada i les seves consecuencies a l'actual si qualcù la vol sentir.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb