URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un humil tros de tela i la depuradora més moderna del mòn.

Alternativa | 05 Agost, 2006 10:58 | facebook.com twitter.com

Ahir el conseller i l'ajuntament deian que la planta depuradora de Pollença s'havia convertit en líder pel que fa a depuració i reaprofitament energètic,  i l'equip tècnic i polític de la Conselleria de Medi Ambient asseguravan que la contaminació de pous i del torrent de Sant Jordi i els abocaments d'aigües brutes a la mar ja són història». Per desgràcia la realitat és tossuda i un humil tros de tela en l'estació de bombeig del Port va demostrar que els abocaments d'aigues fecals encara no sòn història.

Mentre el conseller Jaume Font, al desembocament de la planta del torrent de Sant Jordi, deia a autoritats i veïns; «mirau la netedat de l'aigua», el que podiam veure els turistes i residents al costat del Club Nàutic és una gran taca d'aigues brutes.

Comentaris

Joan Ramon

Tècnics

Joan Ramon | 15/08/2006, 17:04

Una plaga crònica dins l'àmbit de la administració i que dona molts perjuicis i maldecaps es el dels tècnics servils, que mes que servir als administrats, serveixen als politics del torn, i no es volen enfrontar amb les empreses adjudicatàries, per por que no els hi donin treball els decapvespres, o altres consecuencies negatives. Això porta a treballar casi exclusivament per el guany econòmic, oblidant la qualitat de l'obra.Després passan les pardalades que passen, que un simple pedaç provoca l'emmerdament de la badia.
J.S.

Un ejemplo

J.S. | 05/08/2006, 23:34

En la página 17 del Última Hora del sabado se puede leer que de las 115 muestras de calidad de las aguas de la playas de Mallorca sólo 2 han resultado deficiente, una es el tramo de la playa de Albercutx, en el Port de Pollença. Que ha presentado deficiencias semana tras semana, parece que resultado de filtraciones de aguas residuales. Curiosamente el mismo diario loa la nueva depuradora, y yo me pregunto ¿Dónde están los periodistas?
pepe

Molt de feina per fer

pepe | 05/08/2006, 17:38

Miquel encara resta molt de feina per fer: Millorar les estacions de bombeig, controlar que totes les construccions a sòl rústic estiguin proveides de fosses sèptiques reglades, inventariar i controlar tots els pous negres que hi ha al municipi, que la xarxa de clavegueram arribi a tot el municipi, fer un mapa de clavegueram de tot el municipi, reutilitzar les aigües residuals tractades...
Miquel del Refugi d'animals

No ho entenc

Miquel del Refugi d'animals | 05/08/2006, 14:08

No dubto que aquesta depuradora sigui una virgueria, pel que m'han contat i si el manteniment és l'adequat. El que no m'entra en el cap, és que no hagi un sistema d'alarmes per mal funcionament de les bombes impulsores i un sistema de taponament fins a la seva reparació.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb