URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

EL PORT DE POLLENÇA CADA DIA MÉS LLEIG.

Alternativa | 22 Maig, 2006 11:44


Durant mesos el parc infantil davant del quarter de la Guàrdia Civil ha estat en obres. La majoria de la gent no sabia que feien, per què no havia cap cartell indicador, i pensàvam que solament feien un tancament però també es feien uns serveis i un bar.

El bar en principi serà gestionat per una associació, segurament PRODIS, això ens sembla una excel·lent idea. El que no ens sembla tan bé és la lentitud amb la que s’està realitzant aquesta obra, des de Desembre i encara no ha acabat, ja que al Port de Pollença, els parcs infantils brillen per la seva escassesa i la imatge que es dona als turistes ja començada la temporada és penós.

Igualment pensam que la construcció que s’ha fet és  molt lletja i a primera línia, destrossant tot el parc. Per què no l’han fet amb més disseny ( no fa falta que sigui Moneo) i a la part de darrera, prop del quarter? No és suficient amb que Ports ja destrueixi el Port que l’àrea d’urbanisme de l’ Ajuntament de Pollença també ha de col·laborar.

Esperam que accelerin l’obra, que realment el bar es doni a PRODIS o similar i que en un futur facin les obres millor.



Comentaris

pepe

Gràcies

pepe | 29/05/2006, 21:36

Gràcies Marta, per desgràcia solament podem protestar per què milloren l'aspecte de l'edifici.
marta

suport

marta | 25/05/2006, 16:44

Em posa trista veure la foto del parc de la guàrdia civil, no en sabia res. És una vergonya com han destrossat el port. Encara es queixaran dels turistes "d'espardenya" ??? Tindrem un nou LLoret de Mar d'aquí a pocs anys ?? Us dono el meu suport a qualsevol acte de protesta, i si ens hem d'encadenar a un arbre com la Tita Cervera, jo hi seré, amb la Encarna i el Pablo de l'orella. Salut !
Ace Ventura

Uuuuuuf

Ace Ventura | 22/05/2006, 15:27

Si comencen a haver cantines "low cost" en el Port de *Pollensa ja tenim la polèmica de l'estiu i d'aquest any. Perquè no crec que PRODIS cobri "preu turístic".
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb