Joana Maria

Esborranys d'avui per dem

El CIM no troba l' Associaci per a la Recuperaci de la Memria Histrica

Joana | 29 Agost, 2006 18:43 | meneame.net facebook.com google.com

Avui migdia , acabades les vacances, condua el meu petit cotxet sense GPS ni res i he estat ben apunt de perdrer-me a una rotonda quan he sentit a la SER que el Consell Insular de Mallorca no donar la medalla de la Comunitat a lassociaci per a la Recuperaci de la Memria Histrica, proposada pel Partit Socialista per un sol motiu que no els o ens han trobat. Linformatiu ha continuat he aparcat i he esperat que acabs. He pensat: encara se conduir i escoltar la rdio a la vegada, ho han dit?. I si; al final ho han tornat repetir . Ho ha explicat Maria Antnia Munar sense cap vergonya ni tremolor a la veu.

A l ascensor mha faltat poc per a equivocar-me dun pis. Hauria anat a parar a de la senyora Lurdes o de Xisco Pol, dos jubilats, cadascun a ca seva, que alguna vegada han pujat a ca-meva per a demanar si jo sabia a on o a quina hora se feia un acte . He pensat: si Lurdes una vegada va sentir a dir que el PSM repartia alfabeguera i va venir a ca nostra a demanar a on la podia anar a cercar i ho varem noltros dues totes soles: una jubilada i una periodista potser que el Consell de Mallorca no pugui localitzar cap membre de la memria histrica amb tants diaris, rdios i televisions, fins i tot la seva?.

He sentit un petit calfred . Me demanava. i si li ha passat alguna cosa a na Margalida Capell, la portaveu i no ho volen dir?. He obert la porta i quan el ca encara me saludava li he telefonat a: Bon dia Joana. He fet un al. Hem rigut una mica.: no som Wally, no som clandestins, no ens amaguem, hem fet Rutes de la Vergonya, manifestacions, una presentaci pblica, tenim una pgina web bona de trobar amb el Google, una llista de correu ...

Desprs hem parlat de si lhaurem dhaver acceptat si shagus concedit. UM?: ummmm ... Per el Consell de Mallorca s una instituci i t una responsabilitat histrica el que no t s sentit de la orientaci, investigaci o caparr lgic). Ara ja est. No ens han trobat. Hi ha alg que sigui detectiu i tengui carnet de UM?. Feina segura.

Girem fulla. Els hi podem enviar totes les dades per si ens cerquen una altre vegada i no ens troben si me quieres encontrar ya sabes mi paradero. La medalla o reconeixement ja no shauria dacceptar per hipcrites i mentiders. Per i si els de la memria els anam a cercar per a demanar algun tipus dajut per a projectes dinvestigaci, exposicions, retirada de smbols, beques..., tamb diran que han perdut els papers?. Noltros , segur que els trobarem. Fins i tot, el dia de les verges podrem dur una colla de xeremiers a tocar el Himno de Riego davall ca na Maria Antnia Munar. Verge no ho s, per com que anam tots tan despistats, s igual.

Adrea

Associaci per a la Recuperaci de la Memria Histrica de Mallorca
C/ Sant Miquel, 26, 1B
Palma 07012
associacio.mallorca@memoriadelesilles.org

Comentaris

coco

cocoyu

coco | 17/10/2008, 02:41

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Montuirera

Un trnsfuga sense memria

Montuirera | 31/08/2006, 09:47

Que quedi clar que a Toni Martorell no li conv aix de la memria, no en pot tenir. S'ha de borrar el passat. No li conv. Fa dos tres anys Martorell era un ca de bou d'en Pere Sampol i fan del PSM i ara s una cusseta faldera de maria antnia munar i negociant d'UM.
Isabel

ANTONI MARTORELL

Isabel | 30/08/2006, 18:35

Debis reconocer que UM desde el Consell de Mallorca ha asumido las culpas, por parte de Antoni Martorell, director de Comunicacin, que fue periodista
Xesc

NO SABEN TROBAR ALS QUE VOLEN RETROBAR LA MEMRIA

Xesc | 30/08/2006, 18:13

s curis la inopernia del Consell de la Munar, no saben trobar als que volen retrobar la memria i recerquen la dignificaci de les vctimes de fa 70 anys. Si fossin cavallistes, caadors, vellets, camioners de grava i agents de publicitat si que els hagussin sabut trobar. UM ufff negoci
Sepharad

Sepharad

Sepharad | 30/08/2006, 17:58

s evident que Maria Antnia no vol aquesta associaci hi ha preferit que es mengs totes ses culpes fos un dels seus subordinats.
UN SOCIATA

el psoe denuncia

UN SOCIATA | 30/08/2006, 12:55

El GRUP SOCIALISTA AL CONSELL DE MALLORCA denuncia la mala gesti dels premis Jaume II i medalles dOr. El Grup Socialista al Consell de Mallorca vol manifestar el seu rebuig per la total incompatncia demostrada tant amb ledici de 2005 com a la de 2006 de la gesti del Premi Jaume II i Medalles dOr otorgats pel Consell de Mallorca. Per aix demanam al Consell Insular de Mallorca que rectifiqui amb ladjudicaci de les medalles dor i siguin concedides a lAssociaci per la Recuperaci de la Memria Histrica. Segons Aina rado, sha emprat una excusa inacceptable pel nostre Grup com s la no comunicaci telefnica durant el mes dagost per no otorgar els premis a lAssociaci per la Recuperaci de la Memria Histrica. Una vegada ms sha demostrat la manca de voluntat poltica per reconixer i premiar la tasca daquesta associaci. Per tot aix el Grup Socialista al Consell de Mallorca demanar la dimissi del responsable Josep Lliteras, director insular de Relacions Institucionals, per la mala gesti amb els premis.
Miquel

COMUNICAT

Miquel | 30/08/2006, 00:17

Comunicat de l'Associaci per a la Recuperaci de la Memria Histrica de Mallorca en relaci a les declaracions de la Presidenta del Consell Insular de Mallorca Dimarts, 29 d'agost de 2006 L'Associaci per a la Recuperaci de la Memria Histrica de Mallorca vol fer constar, en primer lloc, que el Consell Insular de Mallorca pot nomenar qui trobi ms adient per als Premis que decideix atorgar cada any, i en qualsevol cas els candidats al Premi Jaume II 2006 sn ms que mereixedors de tal distinci. Tot seguit, vol aclarir, en relaci a les declaracions de la Presidenta del Consell Insular de Mallorca de dimarts 29 d'agost en les qu ha afirmat que no s'ha pogut trobar ning de l'Associaci per comunicar el nomenament al Premi Jaume II, que - L'Associaci t la seva seu, a efectes de correspondncia, en el carrer de Sant Miquel, n 26 lB de Palma i que, a data d'avui, no s'ha rebut cap notificaci provinent del Consell Insular de Mallorca. - L'Associaci disposa d'una adrea de correu electrnic a la qu dirigir-se en cas de voler posar-se en contacte amb els membres de la Junta Executiva, que s la segent: rnemoriademallorca@ono.com. - Tota la informaci relativa a com contactar amb l'Associaci es troba disponible al lloc web vww.memoriadelesilles.org. - Els representants actuals de 1'Associaci sn persones conegudes i fcilment localitzables fins i tot en el mes d'agost i en temps de les seves vacances laborals. Una prova de la facilitat d'accs a l'Associaci s que la Televisi pblica alemanya ha realitzat una srie d'entrevistes als membres de l'Associaci desprs de localizar-los pels canals de contacte esmentats, i que els mitjans de comunicaci mallorquins i espanyols han fet el mateix sense expressar fins ara cap problema en aquest sentit. L'Associaci ha fet actes de presentaci a Porreres, Calvi, Son Servera, Palma, Manacor i Alar, entre d'altres, it presncia pblica que pot ser comprovada en l'hemeroteca de qualsevol mitj de comunicaci i de qualsevol instituci pblica, inclosa la del Consell Insular de Mallorca. En qualsevol cas, l'Associaci queda a disposici del Consell Insular de Mallorca, de les Institucions i de la societat civil per a qualsevol qesti relacionada amb les seves finalitats. Associaci per a la Recuperaci de la Memria Histrica de Mallorca C/ Sant Miquel, 26, 1B Palma 07012
Pere

Impresentable

Pere | 30/08/2006, 00:12

Molt be al bloc retrobat de na Joana. na Munar s una impresentable. http://bloc.balearweb.net/616
Miquel

ho he sentit per la rdio

Miquel | 29/08/2006, 23:08

Aquest mig dia ho he sentit per la rdio. el primer que he pensat s que era una excusa de na MAM. per no podia ser, hi ha consellers/res del CIM que estan a l'associaci. senzillament increble, increble, increble. i jo em deman, Com potser que aquesta gent governi Mallorca?
Pepe

Re: El CIM no troba l' Associaci per a la Recuperaci de la Memria Histrica

Pepe | 29/08/2006, 19:31

A ms a ms del que diu SCRATES ajudaria posar una persona de confiana, liberal, de centre, nacionalista ... o millor amb un carnet d'UM al front de l'Associaci.
SCRATES

caa

SCRATES | 29/08/2006, 19:28

Claro teneis que cambiar el nombre de la Asociacin ,tendra que ser Associaci per a la CAA de la Memria Histrica de Mallorca
Perdut

Perdut

Perdut | 29/08/2006, 19:21

Com que no he trobat l'adrea del teu blog, no puc expressar que seguim ms perduts que mai amb aquest consell de perduts
Margalida Capell

Na Wally

Margalida Capell | 29/08/2006, 18:58

Des de l'Associaci per a la recuperaci de la memria histrica aprofito l'espai de na Joana Maria per agrair tots aquells que m'han cridat avui preocupats per si m'havia passat res, arrel de les declaracions de la Presidenta del CIM de que no ens han pogut trobar en tot el mes d'agost. No passeu pena: seguim fent feina (no hem fet vacances, enguany!) i estic segura que si ens cercau ens trobareu fcilment perqu no ens amagam ni tenim el local davall d'un pont... Hem enviat un comunicat de premsa als mitjans de comunicaci i a la Presidncia del CIM indicant com trobar-nos per si encara hi ha algun dubte. En tot cas, des del CIM ens han demanat disculpes perqu se veu que hi ha hagut un malents. Memries a tothom
Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb