Administrar


Estadisticas de visitas

CORRUPCIO URBANISTICA 2. MEGAPARK

grosske | 06 Març, 2006 18:58

Pel tema Megapark, tenim posada una denúncia per prevaricació contra Cirer i Rodrigo de Santos.

Durant 5 estius (2000-2004), Megapark, un gran centre de lleure del Sr. Cursach, ha funcionat irregularment a S'Arenal amb la complicitat activa de l'Ajuntament. Ha tengut en contra vëïnats, negocis de la competència, un Hotel del costat perjudicat pels renous, els grups polítics de l'oposició...; s'han promogut centenars de denúncies per renous, s'han posat contenciosos, querelles... i la pròpia maquinària administrativa de l'Ajuntament, cedint a la pressió dels fets i de la llei,  ha generat fins a QUATRE decrets de tancament... que han estat sistemàticament incomplerts!!

Al final, va ser un auto del TSJB de 17 de juliol del 2004 el que obligà a moure peça. L'Ajuntament complí l'auto del Tribunal - no complir-lo ja els va parèxer un grà massa - però prou poc a poc com per permetre a Megapark acabar la temporada d'estiu i, per al 2005, refer les seves instal.lacions i crear l'actual "abadia gòtica".

Entre tant - i a part d'aquests decrets de tancament incomplerts (manda huevos!) - hi ha hagut de tot. Algúns exemples:

El Secretari de la Corporació - molt bé per ell - dient-li a la batllessa (febrer del 2004) que allò no té llicències i que no pot funcionar. La batllessa passant de tot i negant-se a passar-li el contingut de l'informe a l'oposició (de fet, l'acabam de conèixer gràcies a una reclamació que hem fet davant els tribunals). El Sr. Rodrigo de Santos, coneixent - ell sí - l'informe del Secretari afirma a la premsa que "he llegado a un acuerdo con el propietario  de que si se respetaban los horarios y el nivel de ruidos podría funcionar sin problemas" Oseasé: Don Javier negociant la no aplicació de la llei

El gerent d'urbanisme (estiu del 2003) donant instruccions a un oficial de la policia local perquè no fes cas d'un ofici de la pròpia gerència  demanant-li que inspeccionàs el local; el policia local que, enlloc d'enviar el gerent a porgar fum idemanar-li les instruccions per escrit, guarda l'ofici a un calaix i "si te he visto no me acuerdo". El Secretari (febrer del 2004)  - molt bé per ell - demanant incoació immediata d'un expedient disciplinari contra aquest oficial per falta greu... que mai no arriba a incoar-se ("es de bien nacidos el ser agradecidos").

La raó d'aquest embolic és ben simple: el Sr. Cursach és una de les persones econòmicament més influients de Mallorca. Un dels seus advocats és Gabriel Cañellas, que ha arribat a anar personalment a culejar per Gerència per interessar-se pels seus expedients.

Si voleu més informació, us adjunt el querella megapark.rtf presentada per EU-EV on no hi consta (no el coneixíem encara) el contingut del referit informe del Secretari

Comentaris

 1. Re: CORRUPCIO URBANISTICA 2. MEGAPARK
  Lo d´en Cursach es impresionant , aqui pots veure lo que es capac el poder. Ningú se li ha enfrentat menys tu i clar fa lo que vol, perque sap que el respalden els altres. Grosske la veritat es que s´ha de reconeixer que ets l´únic que se enfrenta en serio amb la realitat, lo penós de tot aixó que a vegades no dona els fruits que un voldria ,pero es de admirar. Te donc la meva enhorabona per la teva valentia.
  Laura | 06/03/2006, 20:50
 2. Poderoso caballero don dinero
  Ja ho diuen, qui té els doblers comanda. I pareix que sempre seguirà així, al manco en aquesta Illa. A part den Cursach hi ha molts més exemples, que es creuen que estan per sobre de la llei. També és molt bo veure un executiu del grupo cursach segons quins dimarts a C4 a un programa de tertúlia, repartint a tort i a dret, ja es podrien aplicar l'exemple. Per cert si demà vas a la tertulia d'Ona Mallorca li pots demanar al representant del PP, que opina del .Cat per l'Ajuntament de Palma. Segurament te dirà que això no és Catalunya, sortirà ERC en la conversació, etc. El que és més trist és que transgiversen la realitat perque el .Cat no té res a veure amb la política, la normativa no ho permet.
  Guillem | 06/03/2006, 22:07
 3. I love you Laura
  Laura estimada, els teus comentaris són com a dos sessions de psicoteràpia. Més en sèrio: són aquelles coses que més animen a continuar. Quant a tu, Guillem, procuraré enrecordar-me demà a la tertúlia. Una abraçada
  grosske | 06/03/2006, 22:24
 4. ok
  L'escoltaré com cada dimarts, tu en Matias Barón sou els que donau més branca, bo!!! per cert, perque no deu ser que mai hi ha cap representant del psm a la tertulia? De totes formes ja te dic que el que més m'agrada és quan pujes el to, fa falta que hi hagi gent que remugui en aquesta comunitat, que pareix que estam dormits!
  Guillem | 06/03/2006, 22:34
 5. A Guillem
  Aquest executiu que anomenes de la tertulia de C4 es el fill de un senador del PP per més referencias. Un salut.
  Laura | 07/03/2006, 08:56
 6. brillant
  Avui has estat brillant a la tertulia. Molt bo lo de viure com a rates a Mallorca ;)
  Guillem | 07/03/2006, 15:11
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS