Administrar


Estadisticas de visitas

CORRUPCIO URBANISTICA 1. SON OLIVARET

grosske | 05 Març, 2006 12:49

El govern Cirer ampara el creixement incontrolat d'una urbanització il.legal en sòl rústic, és a dir, la comissió de múltiples delictes.

Son Olivaret és una urbanització il.legal aprop de Sant Jordi començada ara fa més de déu anys i que, des del 2003, ha DUPLICAT el nombre de cases il.legals. Davant aquest important nombre de delictes - uns 50 aproximadament - l'Ajuntament remou papers, inicia expedients disciplinaris inacabables que no van enlloc i, en molts de casos, senzillament no fa res. EU-EV ho va dur al plenari de l'Ajuntament a finals del 2004: no va servir per res.

Farts, a principis de legislatura, ho vàrem dur a Fiscalia. El Fiscal va demanar a l'Ajuntament els papers sobre el tema... per el govern de Cirer no va contestar (sí sí per la cara). Però no vos penseu que es tractava d'una rebel.lia numantina contra el Fiscal... no, no, tot estava "atado y bien atado". El Fiscal no va reiterar la sol.licitud de documentació a l'Ajuntament!!(sic) i, passat uns mesos... va arxivar l'expedient "ante la falta de cumplimentación por parte del Ayuntamiento de la documentación requerida"!!!!.

Fins aquí els fets pelats. Ara imaginau-vos les converses telefòniques que degué haver-hi al voltant: "Oye, que tengo una denuncia de esta gente de izquierda unida..." ... "bueno, pero yo os tengo que pedir la documentación... por cierto mañana monto a caballo con Carlos, te vas a pasar?" "Disciplina? Oye, soy Javier, mira, lo de Fiscalia de Son Olivaret ni tocarlo, no te preocupes de nada... yo ya me ocupo". "Javier? oye, como está lo de la denuncia de la parcelación; mira que la gente está muy nerviosa..." "Tranquilo, Paco, tranquilo, acabo de hablar con la gente que lo lleva en Gerencia: no tenéis que preocuparos de nada"

Ara endivinau a qui votarà la gent de Son Olivaret a les properes eleccions

Comentaris

 1. Fan el que volen.
  Estic totalment d´acord amb lo que dius , pero aixó només te una lectura que estau més tot sols que la una i els únics que feu oposició sou voltros, perqué no te altre explicació en el temps que esteim.
  Laura | 05/03/2006, 21:14
 2. peremp.blocat.com
  Laura, potser donam aquesta impressió, però a l'oposició feim molta de feina. Una altra cosa és que no es reflexi als mitjans de comunicació. En el cas de Son Olivaret, el PSM ja fa molts d'anys que ho va dur als tribunals, es dictaren sentències condemnatòries i guanyàrem. Ara EU-EV molt oportunament ha reprès el tema, però fa molt de temps que venim fent feina.
  Pere Muñoz | 05/03/2006, 22:51
 3. Re: CORRUPCIO URBANISTICA 1. SON OLIVARET
  si, es el problema de l'opossició, sempre dona la impressió de que no fa res.. be, alguns com el PSOE donen la impressió de que no fan res perquè realment no fan res, clar.. en canvi quan el PP fa algo, ja sigui constructiu o destructiu ja s'encarreguen de que donin la impressió de que fan coses ben fetes.. aixi no anam.. per cert, com així el submundo no ha iniciat els seus bombardetjos mediatics contra aquest foro?? els hi hauries de demanar, es una molt bona propaganda, una bona manera d'arrivar a ´més gent! salut!
  Rafa | 06/03/2006, 17:00
 4. l'oposició
  Tota l'oposició fa feina malgrat que cadescú a la seva manera i amb el seu estil. Als ciutadans els toca jutjar. Quant a als borbadejos del Mundo ho estic negociant però crec que amb la promoció feta del bloc den Bayona no hi estan massa per la feina. M'hauré de guanyar ses sopes i les visites a pols
  grosske | 06/03/2006, 22:27
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS