Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

La COPE, els feixistes i un nou finançament de l'Esglesia Catòlica

domingo | 24 Octubre, 2005 12:29 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

fatxesNo deuria ser normal que un estat, encara que sigui l'Estat Espanyol deixes que un mitjà de comunicació dinfongui consignes 'ultres' i no es una questió de coartar cap mena de llibertat d'expressió, es una pura questió d'ètica i democràcia. Aquest mateix estat va intervenir de forma més que discutible amb el tancament d'altres mitjans de comunicació (Gara, Egunkaria, etc...) amb l'argument de fomentar el terrorisme (!?). Es que el que fa la COPE a la 'tertulia' de Federico Jiménez Losantos no es terrorisme? Es que no estan difonent ideologia feixista? Es que no estan estenent intolerància i odi?

Si l'Estat Espanyol vol que ens creguem que no fa la vista grossa amb aquests feixistes, cacl que actui: una de dos, o obliga a la COPE a entrar en el joc democràtic, o senzillament, la tanca.

Una altra cosa més greu es que l'Estat Espanyol, mitjançant l'assignació a l'Esglesia Catòlica, esta finançant la COPE (Déu ens guard!!!). Com es que un estat entrega una suculenta partida econòmica a una esglesia? només a una? i els ciutadans que paguen i no son de cap religió? i a sobre no estan d'acord amb que aquesta religió financÌi amb els seus diners un monstre feixista com la COPE?.

Cal que posem a la mateixa taula els tres temes:

- El finançament 'especial' de l'Esglesia Catòlica (i les altres esglesies)

- El Finançament de la COPE per part de l'Esglesia .

- La deriva neofeixista dels continguts de la COPE

Iniciativa ciutadana per la retirada de Federico Jiménez Losantos de la COPE (cliqueu aqui per a donar suport)

Estadistiques

Comentaris

Re: La COPE, els feixistes i un nou finançament de l'Esglesia Catòlica

José Luis | 05/11/2005, 19:35

Llibertat d´expressió, aquesta és la qüestió!

Llibertat d´expressió?? SI!!

Tomeu | 13/11/2005, 17:32

Com us molesta als NAZIS que hi hagui llibertat d´expressió!!! La COPE té tot el dret a donar les notícies que vulgui, i si diuen mentides , a on són les denúncies pertinents per part dels afectats? Què ha passat amb els diners de La Caixa i el PSC? Ningú no ha donat la notícia, tan sols la COPE i EL Mundo. Els altres callen. Es això el que voleu?? Inquisició?? Jo no!!! No escoltava la COPE mai, però des de que hi ha gent de l´esquerra putrefacta i NAZI que els critiquen, m´hi he aficionat, i la veritat és que diuen veritats indiscutibles. VISCA LA DEMOCRÀCIA I LA LLIBERTAT D´OPINIÓ!!! NO AL FEIXISME!!! NAZIS NO!!!

Joan

Joan | 18/11/2005, 00:50

per a en Tomeu... No confonguis la mentira y la manipulació amb la llibertat d'expressió, perque són coses antagòniques. Lo de la llibertat d'expressió de la COPE, ja li pots preguntar a en Carlos Diaz, un que era un contertulià del programa de Cristina Lopez Schirling. Per opinar en contra d'un comentari de F.J.Losantos, l'han fet fora de la emisora. Ara em diràs que això si que es llibertat d'expressió!!! (I quien no piense como nosotros a la puta calle o al paredon...) No confunguis els bandols, ni diguis feixista a qui no ho es. Perque el pensament únic, la manipulació i la mentira ja la practicaba un tal Goebels als anys 30. La COPE, y el Losantos, el que ha fet no es altre cosa que es agafar el llistó del seu relleu. A l'alemanya moderna si portes una svastica et cauen 10 anys de pressó. Potser amb això els alemanys fan un atemptat a la llibertat d'expressió? Doncs no. El que fan es prohibir tot allò que atempta contra la democracia i la mentira, el foment de l'odi i el foment de la crispació és un atemtat contra la mateixa democracia... i els de la COPE amb els seus odis i mentides, són actualment els més grans terroristes contra la convivencia i la democràcia.

Re: La COPE, els feixistes i un nou finançament de l'Esglesia Catòlica

Maria isabal | 15/03/2006, 08:02

putos nazis de merda la cope es una filla de puta, no te dret a la llibertat de expresio per que el que fa es manipular a tots el creients que hi ha a el nostre estat de catalunya. la cope distorciona tota la veritat l'unic que vol puta merda dfe gent . si vol xerrar amb jo cridau me a 971605550

fascistes

albert | 11/05/2006, 09:10

bones us parlo en català per fer-me entendre millor. només volia dr-vos q sou la escòria de tota la península i em feu molt de fàstic. gent com vosaltres dóna sentit a la meva intel.ligència i cultura q us bombin !!!!

A l'Albert i en Tomeu

Xavier | 06/02/2009, 10:10

No patiu espanyolistes fastigossos, aviat us donarem la independencia de Catalunya !! aleshores podreu ser feliços ... i miserables !!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb