Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

El 'Mossad' ja sap que Mújica presenta un recurs contra l'Estatut de Catalunya?

domingo | 19 Setembre, 2006 22:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Enrique Mújica

Enrique Mújica Herzog l'actual 'Defensor del Pueblo' acaba de presentar un recurs d'inconstitucionalitat contra L'Estatut de Catalunya'.

No es tracta de entrar a discutir si l'Estatut és constitucional o no, això ens importa ben poc. On si entrarem, i a fons, és en les reiterades accions d'aquest fosc personatge contra Catalunya i molt en concret contra la llengua catalana, Ja n'hi ha prou, cal començar a dir les coses pel seu nom i és hora de parlar clar d'aquest element para-feixista que ha jugat un trist paper contra les llibertats durant el temps de la transició.

A Enrique Mújica se li pot acusar de ben poc, no hi han (a l'abast) moltes proves documentals, al menys fins que passin uns quants anys i es desclasifiquin alguns documents reservats, però si que cal recordar algunes coses...

Aquest personatge va ser el responsable polític directe del programa FIES Per als que no ho recordin, el 'programa FIES' es va posar en marxa en la época del Govern de Felipe González (del que en formà part) i de la guerra bruta dels GAL, que bàsicament consisteix en l'aillament i destrucció psicològica d'alguns presos contraris al règim, entre altres 'perles' que preferim ni citar.

Mújica mai ha desmentit ni explicat la informació que va ser 'filtrada' a certs periodistes (probablement des d'el servei d'intel.legència d'algun estat amic) el motiu de la seva presència pocs dies abans del cop d'estat del 23-F de 1981 en una reunió a Lleida amb l'Alcalde de la ciutat, Ciurana i el General feixista Alfonso Armada, principal cervell i instigador d'aquell cop militar.

Va ser arran de l'atemptat d'ETA que va acabar amb la vida del seu germà Fernando, quan aquest curiós personatge es va fer militatnt 'no-nacionalista començant a participar activament durant molt de temps en infinitat d'activitats anticatalanes (i es clar, també antibasques) com en els temps del Foro Babel, donant conferències i suport de tota mena als grups psudo-intel.lectuals contraris a la llengua catalana a casa nostra.

Aquest socialista desencantat mai ha amagat les seves simpaties vers l'Estat d'Israel i la causa del sionisme, (des d'aqui els nostre més gran i merescut respecte cap al poble jueu), fins a uns extrems poc justificables, que en el nostre context geopolitic, queda totalment fora de qualsevol raonament, tret que (res més lluny del nostre pensament) hi hagin poderoses i inconfesables raons de lleialtat personal al Mossad. És curios, com coincideixen en el temps fets que aparentment no tenen res a veure... Israel bombardeja el Líban >> la opinió pública espanyola protesta>> el Govern del PSOE mostra una actitut de condena devant les accions d'Israel >> Mújica que dirigeix una institució del més alt nivell i persona d'absoluta confiança en PSOE dóna un pas (la presentació del recurs) de forma barroera, sense fonament jurídic, posant en entredit un estatut 'patrocinat' pel President del Govern espanyol, del seu propi partit. Tot plegat una mena de 'pataleta' del nen que veu com el seu Govern, primer seu a dialogar amb els que van matar al seu germà, després, cedeix al xantatge nacionalista català, posant en perill la unitat d'Espanya, i com a final de festa, a sobre, condemnen als seu estimat Estat d'Israel, afavorint per tant, al terrorisme àrab.

Trist final d'una trista figura d'una trista transició. Només cal esperar a que segueixi els pasos d'alguns copanys seus, Rosa Díez, Nicolas Redondo... i formant part de la fila '0' del PP. Trist.

Estadistiques Webstats4U - Web site estadísticas gratuito
El contador para sitios web particulares
www.webstats4u.com

Comentaris

Pomes i pressecs...!

Marc Arza Nolla | 20/09/2006, 06:09

Embolica que fa fort!

Defensor

David | 20/09/2006, 17:35

És que el Múkhica ha sigut sempre el Defensor del Pueblo... de Leganés.

I jo tampoc entenc com el PSOE va admetre el seu nomenament i com l'ha mantingut al càrrec. No li podrien buscar alguna coseta al Parlament Europeu?

Censura

Azathoth1' | 21/09/2006, 13:48

Buenos dias censor,como tu dices tu blog roza la ilegalidad jeje, que suerte tienes de tener libertad, los que criticamos al nacionalismo nopodemos decir "element para-feixista " a ninguno de los vuestros sino somos baneados....

Que te dure tu libertad, pero no quites libertad alos que nos expresamos parecido a ti, perto de indole contrario.

Per a Azathoth

els uns i els altres | 21/09/2006, 17:06

Enrique Mújica es un element 'pare-feixista', si, i ho reafirmem altre cop, ja que sense que ho sigui directament, està realitzant accions molr semblants en els objectius a les dels feixistes, de forma que molts cops, no es veu la diferència. Si, Mújica és un 'para-feixista' i no és cap insult... igual que a nosaltres ens pots anomenar para-nacionalistes o para-comunistes o para-radicals o para-moltes coses... i no ens sentiriem insultats... ho vas entenent??

Bueno

Azathoth10 | 22/09/2006, 14:13

Tu eres para fascista tambien. Del otro bando pero para fascista. O no te puedo llamar asi?

Vale

Azathoth10 | 22/09/2006, 14:17

Vale lo que tu digas. Para mi eres un "para fascista "pero claro esto no lo puedo decir, ya que por llamar fascistas a los tuyos me han baneado para siempre. Sin embargo a ti te permiten decir lo que te de la gana sin que te borren el bloc. Por tanto eres un enemigo de la libertad, ya que estas a favor de tulibertad pero en contra de las de los demas( en este caso la mia ) ,un autentico "para fascista ".Mucho mas que Mugica, el almenos te deja expesarte

Sin embargo...

Azathoth10 | 22/09/2006, 14:19

Sin embargo yo estoy a favor de que digas lo que te de la gana, siempe y cuando lo argumentes.

Per a Azathoth

Els uns i els altres | 22/09/2006, 14:29

Company ja n'hi ha prou d'aquest color... si tens que escriure algun comentari més, que sigui per a opinar, no per a insultar... Mai hem eliminat cap comentari d'aquest bloc, sigui quina sigui la seva opinió. Tu pots seguir opinant, es clar, com qualsevol persona, però deixa d'insultar gratuitament o començarem a eliminar-te els missatges insultants i engegarem les accions que corresponguin per a defensar els nostres interessos.

Vaja element

Jordi - TGN | 22/09/2006, 15:20

Vaja element, mai m'havia caigut be, però ara ha demostrat el que realment és...

Ho poden fer?

asdf | 23/09/2006, 10:30

Es legal que el defensor del poble recorri una llei, per propia iniciativa?

Mujica Dimissió

asdf | 24/09/2006, 14:31

perque no dimitex??

Dimissió Mújica

Monica Garrido | 24/09/2006, 18:08

En aquest article, hi sut l'adreça per a enviar la postal electrónica demanant la dimissió de Mújica, però, és una postal amb el logotip d'ICV, no hi ha alguna altra campanya sense sigles de cap partit? no hi ha ningú més que els Verds que demanin la dimissió??

La falange lloa a Enrique Mujica

els uns i els altres | 27/09/2006, 10:52

Per als que tinguessin algun dubte de a quins interessos defensa l'Enrique Mújica, només cal que aneu a llegir l'article publicat a la editorial de la web de Falange Autentica, A més, confirma que objectivament aquest fosc personatge es situa clarament en una posició de 'para-feixista':
http://www.falange-autentica.org/article.php?sid=657

analítica

Vicenç de son Caragol | 27/09/2006, 13:21

Posats a analitzar hi ha molt de fil-a-tòrcer. El que és cert és que el Psoe, cada cop que ha pogut tocar poder, ha estat perquè abans s'han esdevingut fets d'impregnada violència (i la pertinent símdrome post-traumàtica) en 1982 cop d'Estat militar i en 2004 atemptat a Atocha; aquesta fenomenologia l'hauries de tenir en compte si vols que et sortin els comptes i no pas uns contes de bon llegir. Apa, som-hi, posats a analitzar no deixis pistes sense investigar, que tot fa brou,,,

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb