Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

Pepe Rubianes retira la seva obra i Albert Boadella s'arrossega per a que Gallardón el porti al Teatre Espanyol de Madrid.

domingo | 08 Setembre, 2006 20:51 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Pepe Rubianes

Pepe Rubianes segueix sent avui el protagonista involuntari de la tronada politica que està caient. La censura practicada pel Govern municipal madrileny (del PP, es clar) a l'obra 'Lorca eran todos' a més de generar centenars de declaracions de suport a l'actor galaico-català i infinitat d'articles a la blogosfera, esta portant cua dintre de l'equip de govern i dels feixistes madrilenys. I com no podia ser d'altra manera, també ha acabat entrat indirectament en el debat el miserable Albert Boadella.


Disensions i crida a l'ordre en el PP madrileny

Fins i tot la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Madrid, Alicia Moreno s'ha mostrat preocupada per la barroera actuació dels seus 'companys' feixistes. La crisi interna no ha durat gaire... ha estat Francisco Granados el Secretari general del PP madrileny qui ha convidat a dimitir a la regidora si no veia clara l'actuació del PP. Per fi Angel Acebes ha confirmat que si, que el PP de Madrid ha actuat correctament ja que "Pepe Rubianes va fer unes declaracions inacceptables".

Albert Boadella guanya punts entre els seus amics feixistes

La nota més trista i vergonyosa del dia l'ha donat Albert Boadella, enviant una carta a l'alcalde de Bellpuig (CiU) on literalment, l'envia a la merda després de que l'Ajuntament d'aquest poble del far west català hagués concedit el premi 'Boira' a Boadella per les seves reiterades actituts antinacionals vers Catalunya. Ara, aquest pocavergonya, mitjançant la carta a l'Alcalde ha tornat a vomitar contra Catalunya, suposem que per a guanyar punts de cara als seus amics-amos feixistes, a veure si ara que hi han vacants al Teatro Español de Madrid, li fan un contractet, encara que sigui d'eventual...
L'Albert deu de pensar que si al seu amic Arcadi Espasa els de la brunete mediàtica li han fet un contractet i l'han posat en la nòmina de El Mundo', a ell, el podrien donar la subvenció que aqui, a Catalunya li neguem.

Vomitiu... realment fastigós... i pensar que molts de nosaltres fa uns quants anys, ens vam guanyar algun cop de 'porra' i més d'una patada dels grisos per manifestar-nos demanant la llibertat de l'Albert Boadella... i exigint 'llibertat d'expressió'. Li vam plenar els teatres (i les butxaques) quan representava La Torna i el vam elevar a la categoria de mite, quasi d'heroi nacional... i veure que ara, senzillament perqué fa anys que no rep subvencions de la Generalitat i ja no rep cap sucós contracte de cap ajuntament del país... ens vomita a sobre i s'arrossega als peus dels seus amics-amos, els feixistes no-nacionalistes-espanyols per un miserable (però nutritiu) plat de llenties.

Llástima... l'endemà de les eleccions, l'Albert i la seva colla, autoanomenats Ciutadans de Catalunya hauran d'explicar molt clarament ón s'han amagat els milers i milers de ciutadans que se suposa que els donen suport...

Pren molt bona nota amic Albert: No t'em pasarem ni una... El temps de les teves mentires i insults a Catalunya s'haurà acabat. No et creguis que et riurem les teves prepotents gracietes...
Per cert, nosaltres seguirem donant suport al Pepe Rubianes, per a que faci teatre en castellà, en català, en gallec o en la llengua que a ell li doni la santìsima gana..., per la llibertat d'expressió... t'en recordes Albert??

Altres articles sobre el tema:
27.01.06 - Pepe Rubianes parla clar: 'Que se ahoguen en su propia mierda'.
23.02.06 - El nou partit 'Ciutadans de Catalunya' es presenta a les eleccions.
09.03.06 - Recolzem a Leo Bassi. Contra el terrorisme.
23.02.06 - 07.09.06 - A qui censura la dreta, a Pepe Rubianes o a Lorca?

Estadistiques

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb