Els uns i els altres

 Red Progresista.netxarxa de blocs sobiranistes Bloc col.lectiu. Qui són els uns? qui són els altres? d'on venim?
i el més important: cap a on anem?
Opinions sobre l'actualitat política de Catalunya,
una de les nacions més avançades d'Europa.... o no?.

José Bono, Ministre de Defensa Ej-panyó, Dimissió !

domingo | 08 Febrer, 2006 22:06 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

El Ministre José Bono

El Ministre de Defensa Ej-panyó José Bono, te que dimitir. i No perque vingui d'una familia de falangistes, ni perque te com a afició anar regalant medalles carísimes amb els nostres diners, ni perque fa el ridicul diariament, ni per ser groller i freaki, ni perque sigui un dels màxims exponents de L'Ej-panya cañí, ni per l'historial ple d'amiguisme en el seu anterior càrrec com a President de Castilla-La Mancha, ni per la seva mala gestió al capdevant del seu Ministeri, no es per això.

Bono te que dimitir per confondre als militars amb els colpistes i per no guardar el minim de respecte que es mereix el President de Catalunya, sigui la persona que sigui, i del partit que sigui, ara és Maragall, abans era Pujol, demà... qui sap? Potser un 'xarnego'

Si un jutge minimament instruit ha dit que no hi ha motiu per a 'empaquetar' a Iu Forn pel seu Article a l'AVUI, i que el periodista en realitat no acusaba de 'fills de puta' als militars, sino als colpistes. Per qué ara aquest senyor que fa de ministre, te que tornar a fer el ridicul questionant una decissió judicial més que justa? i torna a alinear-se amb els que confonen als militars amb colpistes, potser es que realment ell creu que ser militar és ser colpista? Potser quan ell era nen, el seu pare falangista li va inculcar aquest concepte 'patriòtic' i ara de gran, li costa veure la realitat, i no sap diferenciar una cosa d'una altra.

Però sembla que la decissió judicial li ha dolgut, i s'ha despatxat a gust: Que si Catalunya no és una nació, que si Maragall es poc menys que un provocador de conflictes, que si els catalans preferim a Zapatero abans que a Maragall....... Realment, al PSOE ja li comença a sortir una mica car –electoralment parlant– mantenir a aquest senyor en el govern espanyol, potser ja són més els votants que perden per l'esquerra que els que ell guanya per la dreta. O es que estem totalment equivocats, i realment esta fent el seu paper molt ben fet? O serà que entre José Bono i Artur Mas, estan netejant la imatge radical de ZP devant dels electors psocialistes mesetaris més dretans?.

----------------------------

Oferta interesant:

----------------------------

Estadistiques

Comentaris

Ja us he afegit!!!!

Marc Espasa | 09/02/2006, 00:41

Ja esteu a la llista!!! Ara espero que m´afegiu vosaltres a mi :-)) http://catalunyapersempre.blogspot.com/

BONO: ETS UN FATXA IMPRESENTABLE !

fly | 17/02/2006, 06:29

BONO: ETS UN FATXA IMPRESENTABLE ! APUNTA'T AL PP !

Re: José Bono, Ministre de Defensa Ej-panyó , Dimissió !

Kike | 26/03/2006, 22:09

Fascista (facha): persona que sigue una ideología fascismo (totalitaria) y se escuda en razones de diversa índole (raza, nación, lengua) para justificar su superioridad respecto al resto. Persona que impone sus punto de vista mediante la fuerza. "Cuando alguien pierde la fuerza de las ideas, usa la fuerza de la amenaza". No te he contestado en catalán porque no lo hablo, pero entiendo tu blog. Espero que tu también entiendas mi comentario
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb