PALMA a cop d'ull

Un portal per a opinar

Cal que millorin les piscines municipals

mrosamarques | 25 Maig, 2006 11:22

La Conselleria de Salut posant multes l’any 2001 o, l’OCU (Organització de consumidors i usuaris) denunciant el problema, han fet palès que les piscines municipals de Palma presenten alguns problemes respecte de la qualitat de l’aigua. Fins i tot el propi Laboratori Municipal fa anys que amb les seves analítiques reclamava  es donés solució.

 

Exceptuant la de s’Estel tan la de Son Hugo com les de Son Moix i Germans Escales, incompleixen la normativa de mantenir per sota del 0’40% la quantitat de clor residual combinat. No suposa un perill greu per a la salut però, si pot produir l’aparició de malalties.

 

Des de que l’any 2000 vaig presentar la primera proposta al Ple de l’Ajuntament de Palma per tal que es resolgués aquesta qüestió, no ha estat fins al Ple d’avui que m’ha estat aprovada la proposta que he tornat a dur, havent aconseguit algunes altres coses més.

 

El text complert dels acords aprovats, són:

 

1.      El Ple de l’Ajuntament de Palma acorda continuar realitzant les inversions necessàries a les instal·lacions de les piscines municipals de Son Moix, Son Hugo i Germans Escales, per tal que totes compleixen amb la normativa vigent i puguin manternir per sota del 0’40% la quantitat de clor residual combinat.

2.      El Ple de l’Ajuntament de Palma acorda que l’IME conjuntamen amb el Laboratori Municipal reorganitzaran els procediments de les anàlisis de l’aigua de les piscines municipals, per tal d’obtenir els resultats en el menor temps possible des de la presa de les mostres.

3.      El Ple de l’Ajuntament de Palma acorda que l’IME en totes les piscines municipals, farà públics els resultats de les anàlisis en un panell informatiu a cada una de les piscines.

 

AVUI HE COMENÇAT BE EL DIA...

 ja veurem que passa amb les altres propostes que encara s’han de debatre

 

Comentaris

jojo

jojo

jojo | 17/10/2008, 02:54

wedding dresses wedding dresses
wedding gowns wedding gowns
bridal gowns bridal gowns
lace front wigs lace wigs
wedding invitations invitations
lace wigs wigs
full lace wigs wigs

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb