promocat

PROMOCAT, una de tantes iniciatives cíviques sorgides a Mallorca amb la finalitat de difondre allò que s'hi fa, encaminat a la promoció i ús de la llengua catalana, no solament en l'àmbit de les institucions públiques, sinó també de les entitats i associacions que conformen la societat civil. A càrrec de: www.cecili.cat

Una altra més, i ja van quantes?!

cebramcat | 16 Setembre, 2006 11:23 | latafanera.cat facebook.com google.com

Una vegada més, s'ha fet pública la discriminació patida per una persona que no feia altra cosa que fer compres en català, a Mallorca!
En aquest cas, la vergonyosa actitud de qui pretén impedir-li d'exercir aquest dret xoca de ple amb la més que lloable actitud de la protagonista: es tracta d'una dona russa que no fa més de dos anys que viu a Mallorca!
A diferència d'altra gent arribada a l'illa fa molt més temps, des d'indrets tan apropats com la península ibèrica, aquesta dona valora com cal la riquesa cultural que comporta l'ús normal i corrent de la llengua catalana, aquí, als Països Catalans.

S'ho paga escampar-ne el nom a tots vuit vents del món, com també la seva adreça electrònica que es fa pública: Anastasia Shelyakina- skatamua@yahoo.com -, si més no per felicitar-la, donar-li suport i encoratjar-la a mantenir-se en una actitud tan cívica com aquesta.

Notícia que es fa pública, precisament, pels voltants de la celebració a bombo i platerets de la Diada de Mallorca 2006; de la presa en consideració de l'Estatut d'autonomia al Congrés dels Diputats; el mateix dia que vilaweb recorda que avui fa un any de l'aprovació del .cat.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb