El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Tornam de Barcelona, per fi.

potti | 15 Novembre, 2005 07:31 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Aquest darrer viatge de la colla a Barcelona ha marcat el nostre final de temporada com aquell que diu. Ara només queda un assaig i una petita actuació però la feina que s'havia de fer ja està acabada. A Barcelona, no només varem tornar a repetir els nostres millors registres. També varem tornar a sortir per la televisió demostrant que d'exòtica ja ens queda poc i el que és més important, que tenim els castells que hem fet enguany ben assolits i que els podem arribar a fer fora de casa i ben cansats.

L'actuació va ser ràpida. Nosaltres començarem en tercer lloc i realitzarem un 5 de 7, la nostra tercera torre de 7, i el sempre espectacular 3 de 7 per sota. Per acabar, 4 pilars (dos de cinc i dos de 4) varen tancar la nostra actuació. Els Castellers de Barcelona varen realitzar per la seva banda un 4 de 7, un 4 de 7 amb l'agulla, un 4 de 8 i 8 pilars de 4 a l'hora. Els d'Esplugues varen fer castells de 6.

El viatge va estar marcat per la pluja i per el mal temps. Des de que varem arribar la pluja no ens va deixar de banda quasi en cap moment fins 1 horeta abans de l'actuació, que és va aturar i ens va permetre fer els nostres millors castells. Després d'actuar i mentres dinàvem la pluja va tornar a fer de les seves. Cosa que al final no va importar gaire i va permetre seguir amb la doble celebració. La primera per l'actuació que varem fer i la segona perquè això marca el meu final com a cap de colla.

2 de 7 descarregat a BCN. fotografia extreta del web de Castellers de Barcelona

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb