El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Primeres impressions de la fira.

potti | 09 Octubre, 2005 14:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ahir dissabte, vaig aprofitar que m'havia llevat prou d'hora per anar a fer feina per pegar un bot a la 1era Fira de Cultura Popular de les Illes Balears.

El matí, la poca gent va ser la tònica general. La fira era força gran i diversa per donar sensació de plena amb el poc volum de gent que va aparèixer. Ni les actuacions d'Uc o de Música Nostra varen aconseguir arreplegar gaire gent, molt menys els glosadors que a les 10:30 del matí és veia que és trobaven força fora de lloc.

El resta de la fira, que just obrir hi estaven treballant alguns tècnics, no estava malament malgrat que, al meu parer, sobraven algunes coses com ara totes les exposicions de cotxes antics, carruatges, la taula o altres mostres de construccions/art antigues que ja estan en desús o els vestits de 'pagesets' de molta gent que venia a les parades d'artesania. Dona d'impressió amb tot això que per a ser popular o tradicional cal ser vell/antic o tenir un bon vestit 'de pagès'.

D'altre banda, a destacar el teatre de carrer amb personatges de rondalles (que estaven força ben aconseguits) o el dur els cavalls i gegants de Menorca (que son coses que difícilment podem veure a Mallorca) ho trobo una decisió força acurada. Tal volta hauria faltat una mica més d'animació per els carrers (qualque colla més sonant simultàniament) o alguna cosa més que dones videta s'hauria agraït.

Per la gent que vulgui veure imatges i demés sobre la fira, al bloc d'en Pep Torró o de la Talaieta trobareu més fotografies.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb