El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Sant Llorenç des Cardassar

potti | 18 Agost, 2005 00:25 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Dissabte i diumenge vaig poder gaudir una micona de les Festes de Sant Llorenç d'es Cardassar. Amb una agenda de concerts força bons. (divendres Hevia i la Gran Orquestra, dissabte Ximbomba Atòmica, Fora des Sembrat i Anegats i diumenge els Horris Kamoi i un grup més).

El divendres, no vaig pujar ja que estava a la 'Super festa de Porreres', però el dissabte després de l'assaig varem pujar a veure els Ximbomba Atòmica. Al concert varem arribar passada la mitja part i ens varem quedar amb ganes de més però per contra varem poder gaudir del mercat nocturn artesà (que és trovaba a l'antiga estació). Cal destacar que els Ximbomba atòmica feien gairebé 2 anys que no sonaven en directe (hem sembla que el darrer cop que els vaig veure va ser a Campanet fa un temps) i la veritat és que ho varen fer força bé.
Després, cap a la Plaça de l'Ajuntament on varen sonar els Fora des Sembrat i els Anegats. Els dos grups varen tocar amb força afluència de gent (els anegats amb més que Fora des Sembrat) però el primer grup va protagonitzar una estampa força curiosa. El cantant dels fora des sembrat va fer pujar a un al·lotet Saharaui, que resulta que era fanàtic del grup, una estoneta amb ells a dalt de l'escenari i el somriure del nin ja va valer la pena. Si sempre fos tan fàcil contentar a la gent....

El diumenge, després de assistir als 25 anys de cassats d'en Pere i na Mª Angel vaig tornar a pujar a Porreres amb l'ajuda inestimable de na Marilen (gràcies per el cotxe). Allà, varem poder gaudir dels Horris Kamoi i d'un final de festa marcat per la tallada de la música que posava un punxa discos un cop acabats els concerts i l'estada a una de les discoteques del poble. Un altre cop varem fer tard i un altre cop varem dormir poc.

Dilluns migdia és celebrava el primer concurs de paelles però nosaltres varem optar per anar a una platja a banyar-nos que encara ens esperava un dia dur.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb