El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Trobada de gegants a Alaró

potti | 08 Agost, 2005 22:52 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Diumenge passat varem poder gaudir a Alaró, dintre del marc de les Festes de Sant Roc, la trobada del gegants que organitza la colla gegantera de la població.

La trobada, que ha començat puntual a les 19:30h a constat d'un petit cercavila per un parell de carrers d'Alaró i a finalitzat a la plaça del poble amb la ballada dels gegants per colles i la ballada general. Després, cercavila fins al punt de sortida on és va fer el sopar amb totes les colles geganteres juntes. (Per cert, el sopar va estar boníssim. Gràcies alaroners!).

Com és natural, tot el cercavila i el ball dels gegants va estar acompanyat de música. Però com està passant darrerament, no tots els gegants duen músics i al final els músics que acompanyen altres agrupacions han d'ajudar i sonar per altres gegants. A destacar la presencia de només dues bandes (la de Soller i la de Pollença) i la incompareixença de la banda de Palma, que estava tocant per el rei. La colla de la Garriga (la que venia del principat) varen estar acompanyats per gralles (com és natural per aquelles contrades), llàstima que no varen demostrar un alt nivell.

D'altre banda, i sense voler aixecar molta polèmica, lo trist de tot això és que la colla de geganters de Palma no pogués cridar als 8 vents (l'altre banda que els solien acompanyar) per 'desavenencies' (per dir-ho de qualque manera) amb l'ajuntament de ciutat, sobretot després de tot el xou que és va muntar a una Diada de l'Angel de fa dos anys. Però bé, això ja son plaques d'altres camells.

Comentaris

potti

curios..

potti | 09/08/2005, 14:06

senyor atrapafantasmes, prova de mirar antics comentaris que hi ha per aquí on explico lo del consell!au, segueix així petitó! :)
potti

d'altre banda..

potti | 09/08/2005, 14:07

que tenia a veure lo del consell amb aquest tema??
CazaBurupottis

SAENZ DE BURUPOTTI

CazaBurupottis | 09/08/2005, 18:15

Mirau el potti aquest dels nassos. Censura els comentaris que no li agraden. Hi tres comentaris (3) però nomes en podreu llegir (2). Se veu la enveja que te de la Banda de Xeremiers de Palma, per l'obessió que te en criticar-la. Ara ja veim de que va. Ja li agradaria sonar-hi, pero no el volen ni regalat.
Quinze

Massa fanatisme potti

Quinze | 09/08/2005, 18:33

Que t'has d'anar a ficar amb la Banda de Palma si toca o no toca en un acte que hi ha el rei. La Banda de Palma no es un grup d'arreplegats per fer manifestacions. La formen gent d'ideologies ben diferents que comparteixen el gust per la musica i la professionalitat de xeremiers. Tu has tocat per la reina Maria A. Munar per quatre euros i la Banda no t'ha criticat mai. Si tu vols fer politica amb les xeremies, endavant, pero deixa tranquils els altres. Sempre te queda ptovar si te volen els dels vents que ja els coneixen com "els folloneros"
xeremier

INFO

xeremier | 09/08/2005, 21:55

Que cadascú faci amb el seu instrument lo que vulgui. pero que ni ningú digui als altres on poden o no poden tocar. El rei va per les autopistes que fa na Munar, el PSM col.loca a dit en el conservatori els seus amics, els independentistes sonen i llepen el cul a na Munar......tots son iguals. Qui vulgui fer politica amb les xeremies, que es dediqui a una altra cosa. Volem ser musics normals, no un mitineros
xeremier

INFO

xeremier | 09/08/2005, 23:54

que no saps que els geganters ja no van de l'agrupació del vuit vents´, sobretot? perque deu ser. posa't al dia, tio, que estàs a la lluna.
potti

primer

potti | 10/08/2005, 00:37

xerres de manipulació i ets el primer que és dedica a firmar amb diferent nom i a diferentes hores perquè sembli una altre persona (és que curiosament amb això dels comentaris jo veig qui ets amb el teu DNI virtual), bé i ja ni demanar que firmis amb un nom amb que identificarte malgrat que no se perquè hem puc suposar per on pares.
potti

segon..

potti | 10/08/2005, 00:43

D'altre banda, demanes que no hem fiqui amb la banda. Només he comentat que vareu tocar amb el rei i prou, si tanta vergonya et fa que ho digui ja és cosa teva però en cap moment he dit si és bo o dolent. Simplement que, al sopar els geganters d'alaró varen oferir un present a la BANDA DE XEREMIERS DE L'ESCOLA DE MÚSICA DE PALMA i curiosament la banda no hi era. Això, com pots suposar hem va sorprendre i per això ho poso per aquí. Hem sembla molt bé que et faci il·lussió tocar per 'el senyor aquest posat per en franco amb calçador' i fins i tot si has pogut fer-te una foto amb ell ho podras posar a la teva web. Allà cada un amb el que fa (si m'ho demanes, no, jo no m'he fet una foto amb na Munar, mala sort). Això sí, si ho voleu 'abarcar' tot d'acord però ho haurieu de fer amb una certa dignitat i deixant les coses clares. Si deixau una banda amb els gegants no digueu que és la BANDA DE L'ESCOLA, els hi posau un altre nom i tira endavant, però clar, si ho feis així això no dona currículum... Per cert, com a banda i com a profesionals i tot això com és que duieu una formació tan descompensada a l'hora de sonar davant del rei? (tenc entés que 6 o 7 xeremies, 2 flabiols, bombo i caixa. No haurieu de cercar una cosa més compensada?
potti

tercer

potti | 10/08/2005, 00:45

el missatge l'he llevat en primer lloc perquè hi havia insults cap a mi . I en segón lloc perquè és molt fàcil insultar sense dir qui ets i això només ho fan els malalts (o els que tenen esquizofrènia...)
potti

quart

potti | 10/08/2005, 00:47

jo tenia entes que els gegantes no anaven dels vuits vents per pressions de l'ajuntament i de la banda dle palma. Perquè no poses la teva versió aquí si ho saps tan bé i ens fas obrir els ulls?? au!! ja diras coses si vols!! :)
Molts

INFO

Molts | 10/08/2005, 15:55

No t'enteras contreras! les bandes de xeremies no son un afegit de colles, això es lo que tu te penses. La de Palma cerca la seva propia sonoridat.Que cada un se busqui la vida. La Banda de Palma agrada molt i per això la constracten a molts de llocs. Tots sabem que es això de del DNI virtual. O et penses cal haver estudiat un master d'informàtica? Per uan sola porta poden passar desenes de persones, pero tu no t'enteres. Potti, esquizofrènic ho ets tu que tens mig cervell den martorell i l'altre mitat de quatre resentits, que perden els calçons per sonar davant la reina Maria Antonia Munar. Deixa tranquila la Banda de palma que no t'ha fet res i deixa l'enveja de costat ( per cert que amn la Banda de palma hi toquen molt a gust gent d'altres bandes, com la de Sóller, i també el dia del rei. Serà qüestió que hi parlis.
potti

info??

potti | 10/08/2005, 17:10

segueixes igual, insultant i demés però sense donar cap resposta a les preguntes que faig! :) Per cert, quina és la sonoritat que cerca la banda de Palma? perquè no fa gaire hi havia força fabiols. Els heu tret fora per aconseguir la sonoritat?
Xavier Juan

Bona...

Xavier Juan | 14/08/2005, 11:38

La sonoritat que cerquen es com la gaita del director (no se sabe...). Fixet que no dona la seva versió del tema dels gegants, pressions, Ajuntament de Palma i bandes... Es que no hi ha altra versió. Anim Potti.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb