El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Fira de l'Esport, primera ullada.

potti | 20 Maig, 2005 23:48 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ahir, divendres 20, varen estrenar la fira de l'esport a Ciutat i aprofitant que haviem de fer un pilar de 4 per 'obrir' la Fira he donat una volta per veure que tal estava aquest any.

La primera impressió ha estat força positiva, molt més ordenada que altres anys i a primer cop d'ull moltes més paradetes que, al augmentar de nombre han disminuit el seu tamany. Així doncs, la majoria de les paradetes d'associacions son més petitones. D'altre banda, les entitats privades, com sempre, tenen un espai major que les altres. A primer cop d'ull sembla que s'han eliminat altres activitats que és feien anys passats com son les carreres d'obstacles per els més petits i les lluites amb mases de goma al més pur estil dels 'Gladiadores Americanos'.

També cal destacar l'elevat nombre de paradetes del govern com per exemple la de l'estrenada IB3, la dels 'montaditos' (menjar gratis! yum yum!) o una que és dedicaven a sortejar coses com si d'una paradeta de la fira es tractés.

Com a paradeta especial, avui també hi havia la de na Cirer. Una paradeta móbil que anava de banda a banda amb tot un estol de periodistes, polítics i altres persones de l'estil. Curiós que no l'acompanyés el Gallardon, suposo que estaba al hotel o avió celebrant el premi...

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb