El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Petit diari d'un breu viatge al Païs Basc (1)

potti | 07 Gener, 2005 08:21 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Dia 31-D. AVIÓ I FESTA

L'arribada a l'aeroport la varem fer amb dos cotxes. En Toni i jo varem arribar els primers amb una mitja horeta de diferencia mentres que els altres 4 varem haver d'esperar a que una de les nines s'aixugues el pel.

Un cop a l'aeroport de Ciutat i amb les maletes embarcades, ens disposarem a fer el sopar de Cap d'Any. A mode de gran picada, tots varem dur qualque cosa per picar (gambes, panades gallegues, truites, vi, vi bo...)i el resultat va ser que va sobrer molt de menjar. Tant, que varem decidir no deixar-lo per allà al damunti dur-ho cap a Euskadi. La passada per la Guardia Civil també va ser rapideta igual que el temps que estarem per embarcarnos, gràcies a aixó l'avió va partir una mitja horeta abans i arribarem força bé al Aeropot de Barcelona que, amb maletes i tot recollit no arribarem a temps de fer el raïm a terra fera i el varem fer al bus que ens duia des del Aeroport fins a la Plaça Espanya. Això si, ajudats per el conductor que també va fer el raïm amb nosaltres.

Un cop ja a Barcelona, tot va seguir funcionant d'allò més bé perquè ens varem sumar a la festa d'uns amics dels Castellers de Badalona i acabarem a les 8 del matí (o tal volta a les 9), amb el temsp just per agafar les coses i anar cap a Sants, a recollir els billets del tren que ens havia de dur cap a Euskadi.

DIA 1G. TREN....

Va costar arribar al tren, entre mig adormides allà i que '' l'amable senyor de seguretat '' no deixaba de despertarnos perqué deia que no ens podiem estirar d'aquella manera (el terra és de tots!!!) al tren varem arribar en un estat que no sabria definir del tot. Això si, ràpidament varem agafar els nostres seients i aprofitarem per berenar, dormir o donar voltes i fer cafes (com feia n'Albert).
10 hores més tard, quan arribabem a Bilbo, encara no ens haviem menjat ni la meitat del que haviem duit per ''picar'' i ja sabiem que no és podien fer fotografies a les estacions de Renfe?¿ (no ho entenc, la veritat) i haviem xerrat amb una senyora de la zona que tenia un ninet molt mono que va ser la jugueta de na Paqui durant un bon tros del viatge..
El Metro ens va dur fins a Plentzia fent uns 45m més tren i un cop allà és pot dir que la gent estaba encantada. Plentiza és un petit poble força ben cuidat d'estiueig i com l'època de l'any no acompanya per banyar-se...
Després d'una petita volta, tots a dormir que el dia següent haviem de partir cap a Bilbo per recollir el cotxe!

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb