El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Banyeres i mallorca!

potti | 18 Juliol, 2006 21:05 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

portal vellsQuanta gent ha jugat amb vaixells a la banyera (o al ribell) quan era petit? La quantitat d'històries que han viscut aquells vaixells de joguina. Atacs pirates, tormentes, caps de fibló, viatges al espai (com els Bububots), viatges submarins, incendis, monstres marins, pasta poc feta, naus espacials, alienígenes, essers fantàstics i no tan fantàstics, mares, pares, animals domèstics i els que son propietat de gent més jove fins i tot hauran patit qualque atac d'en Gil a les costes de Marbella.

Ara, tots aquets vaixells és volen venjar de nosaltres i ens tornen el que nosaltres els hi varem fer. Només cal anar un dia a la vorera de la mar, a qualsevol caleta i els tendrem allà. Grans i imponents jugant amb nosaltres, avisant amb la seva presència dels problemes que ens pot portar entrar a la 'seva banyera'. La banyera que, a segons quins llocs, comença a menys de 30m de la costa.

Tal volta de petits hauriem d'haver estat més permisius amb les històries que els hi feiem viure i ara podriem fruir més del nostre mar. Tal volta és el que li cal als nostres polítics, jugar menys amb vaixells.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb