Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

El resultat obvi del plenari especial sobre la llei de capitalitat

toniroig | 21 Maig, 2006 09:42 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Dedicat a Rafa Durán

Fa uns dies que Rafa Duran ‘se rasgaba las vestiduras’ perquè, passades 24 hores escases, l’oposició no havia piulat respecte del plenari de la llei de capitalitat.

Basta fer una cerca en aquest blog posant la paraula 'capitalitat' per veure, comparativament amb altres blogs, la importància que aquí se li ha donat. No es tracta però de justificar-se sinó, més bé, d’explicar-se: al plenari passà el que és obvi: Cort demana que la llei de capitalitat cubreixi els costos de capitalitat.

El problema és, Rafa, que l’equip de govern hagi necessitat un plenari per a fer el que era raonable des del primer moment. Ja vos ho deiem fa un parell de setmanes. Ara bé, benvinguda sigui la rectificació.

La prova del 9 que certifica que el PP viu malament (i de manera subordinada a José Mª Rodríguez –que encara comanda molt per devers Cort-) la tramitació de la llei de capitalitat, la teniu a la foto: mai l’equip de govern ha estat tan juntet a un plenari; mai Pedro Álvarez havia canviat d’escó per a intervenir assegudet devora la batlessa. Rafa, la imatge -de qualitat més que regular, ja ho sé- ho diu tot: sou una delegació del Consolat, no el govern de Palma. Llàstima !!. Ni la posse profident  ho salva.

P.S.: No cal, Rafa, que te disculpis: amb el personal que visita el teu blog ja tens una bona creu. Tu has donat el teu punt de vista i jo el meu: ja sé que tu ets dels que tiren les coces a la pilota. No m’he sentit ferit pel teu plantejament ni crec que tu t’hi hagis de sentir pel meu: és discrepància política feta amb educació i correcció.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb