nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Eradicació de la pobresa

nurukundo2005 | 07 Setembre, 2005 23:07

Una de les paraules africanes que, a la dècada dels anys 70, tenc l'oportunitat de conèixer i d'aprendre en kirundi -llengua parlada al Burundi- és la que conté aquestes 6 lletres: U B U – N T U: una antiga paraula africana per designar humanitat - compartir, tenir en compte i estar en harmonia amb tota la creació.
Avui dia, amb aquest mot, es designa tota una moguda cívica que tendeix a promoure la cooperació entre individus, cultures i nacions d'arreu del planeta Terra.
Fins al punt que se'n constitueix tot un moviment social de grans proporcions: U b u n t u. Fòrum Mundial de Xarxes de la Societat Civil

Qui pensa que la pobresa es pot eradicar del món, té l'oportunitat de participar activament en la Marxa Blanca per la reforma de les institucions internacionals.

Una iniciativa de la societat civil que pretén ajuntar esforços encaminats a l'eradicació de la pobresa.
Si penses que la pobresa es pot eradicar, tens l'oportunitat d'omplir l'espai en blanc i dir-hi la teva en aquesta pàgina web!

Entra-hi a veure-ho! T'hi enganxaràs!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb