El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

El canvi climàtic intensifica el poder destructiu dels huracans

Manel | 21 Octubre, 2005 09:50

Referent als darrers huracans que arriben al Carib i voltants, xerrava aquesta setmana a un programa de la Televisió de Catalunya un dels homes del temps de TV3. La pregunta era quina relació havia entre la freqüència i força dels darrers huracans i el canvi climàtic.

Explicà que no sabia trobat cap relació amb la freqüència dels huracans, de fet el relacionava més amb els cicles naturals. Si remarcà però, que el calentament del planeta provocat pels efectes dels gasos hivernacle reforçava el poder dels huracans. El vapor de l’aigua del mar és el motor dels huracans, a més temperatura més vapor. I ja sabem el desglaç que sofreixen els pols del planeta.

Un dels països més afectats és, curiosament, el país més contaminant del món. Hem de recordar de fet, que Estats Units no ha signat el protocol de Kioto amb l’argument de que afecta la competitivitat de la seva economia. 


Comentaris

Re: El canvi climàtic intensifica el poder destructiu dels huracans

Angel Blau | 21/10/2005, 09:54

tots els huracans haurien d'afectar els Estats Units, el mal és que aquest país pot assumir les pèrdues, al contrari que Centreamèrica i Àsia.....
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb