El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Quan les obres públiques i els esdeveniments públics es converteixen en màrqueting polític

Manel | 02 Març, 2005 06:20

Per què cada vegada que s'obren instal·lacions o infraestructures al públic s'omple de polítics fent-se la foto? Per què no em conviden a la foto? Una nova sortida de l'autopista (per anomenar-lo d'alguna manera perquè d'autopista té poc) d'Inca cap a Son Castelló va reunir en la seva inauguració a la consellera d'Obres Públiques, al batlle d'Inca i president del Parlament, el tinent de batlle d'Urbanisme de Palma i el tinent de batlle d'Urbanisme de Marratxí, i evidentment als fotògrafs, perquè si no hi ha foto els polítics no vénen.

I els enfonsaments d'El Carmel a Barcelona em temo que es van produir per pensar més en interessos polítics que en els propis ciutadans, amics i influències a part. Els nostres polítics treballen molt bé el màrqueting, amb diners públic això sí, però ho treballen, i dóna igual el grup polític al que pertanyi. Però per descomptat en el regne del màrqueting polític Munar segueix sent la reina, i amb mèrit perquè no és fàcil.

Comentaris

Re: Quan les obres públiques i els esdeveniments públics es converteixen en màrqueting polític

Angel Blau | 02/03/2005, 11:25

doncs hauries de veure quin tràfic té aquesta sortida!!!, la rotonda per ara sembla un solar enmig d'una carretera, perquè s'usa tant com abans....
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb