El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Ses Fontanelles, s’Albufera de la Platja de Palma

Manel | 15 Agost, 2006 08:24

“Si hay un sitio en el archipiélago que muestra de modo ejemplar los avances en la actitud de la sociedad hacia el medio ambiente, es s’Albufera. Un recuento reciente en el parque hizo constatar que el humedal es el hábitat de un total de 2.700 especies animales, lo que representa un aumento de 600 con respecto al recuento anterior. El humedal es la zona con más biodiversidad en las islas, y como tal recibe la atención que se merece.

Porque además de ser un paraíso para plantas y animales, se ha convertido también en una atracción para visitantes que buscan la tranquilidad y aprecian la naturaleza. 65.000 personas visitaron el parque natural durante el pasado año 2005. Unas normas muy estrictas aseguran que la presencia humana no perturbe los diversos ecosistemas…” Magazine Targeta Verda, número d’estiu 2006

Dins el primer número de la revista Magazine Targeta Verda ens podem trobar un petit article dedicat a s’Albufera. Si el Govern s’apliqués aquest article quan xerra de la reconversió de la Platja de Palma, no només protegiria l’única zona humida de Palma i la seva biodiversitat i una de les poques zones verdes que ens queda al llevant de Palma, sinó que també milloraria i incrementaria la varietat de l’oferta complementaria d’aquesta zona així com el futur econòmic del petit comerç de la zona i la qualitat de vida dels veïns.

No es pot entendre una reconversió de la zona turística de la Platja de Palma amb la cimentació d’una zona d’especial interès ecològic. En tot cas, l’única explicació d’aquest projecte és la del benefici d’uns pocs (inversors i càrrecs polítics que han traficat amb les seves capacitats d’influències) front el benefici general de la societat i el medi ambient.

http://www.mallorcaweb.net/sesfontanelles/

PLATAFORMA SES FONTANELLES, PARC NATURAL!
http://bloc.balearweb.net/post/184/20113

La Targeta Verda s'estrena
http://bloc.balearweb.net/post/184/2824

El Govern Balear fa servir fusta il•legal al Parc Natural de l’Albufera
http://bloc.balearweb.net/post/184/11042

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb