AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

Xerrada: Festes de Nadal Sostenibles

amparafalvell | 22 Desembre, 2005

Naixement El passat dia 12 de desembre, dins del programa d’activitats de Nadal de l’escola de pares vàrem gaudir i experimentar de la gran varietat de regals, postals i objectes de decoració que podem elaborar reutilitzant materials; amb un poquet d’imaginació i la participació de la família ens podem estalviar doblers i disfrutar d’un Nadal més sostenible.
L’activitat va concloure amb la presentació del Taller de juguetes de Càritas i la Fundació Deixalles, i ens va convidar a conèixer la important tasca social que desenvolupen aquestes entitats. La gran quantitat de juguetes que es regalen aquests dies i l'agressiva publicitat que arriba als nins i nines fa que sigui necessari un major control sobre el que es regala i de tot el que hi ha darrere.
Angel
"Aquest Taller vol complir una triple funció social: "
  • "Seguint la filosofia de Càritas i Deixalles, donar treball a persones adultes que el necessiten i no el trobarien d'una altra manera."
  • "Restaurar i recuperar les juguetes que vosaltes ens regalau per poder-les repartir a canvi d'un donatiu simbòlic. Així tots els nins i nines, també els menys afavorits de la nostra societat, podran fruir de les juguetes."
  • "Evitar la creacio de residus innecessaris, el gran problema de la nostra illa, estimulant comportaments i actituds més ecològiques de nins i adults."

Adreces del Taller de Juguetes:
Taller: Plaça Fèlix Rodríguez de la Fuente, 1 (darrere Vivendes Verge de Lluc) tel. 971476951
Deixalles: C/. Son Gibert, 8A (devora el Camí Salard, Rafal Nou) tel. 971472565

Tendes Filosa a Palma: C/. Missió, 33 i C/. Caro, 56

Enllaços:
http://www.edualter.org/material/juguete/joguines.htm

deixalles http://cric.pangea.org/articles.html
Botigues Filosa
GOB: Consum i Nadal
bloc: Consum per Nadal
bloc: Una Decoració Nadalenca diferent

assistents

Comentaris

sant balenti

sarra | 27/12/2005, 10:36

hola bon dia soc na sarra de sa classe de sol i pluja de na jeroni sampol andreu pues jo queria fer un cuestionari de sambalenti que com cada any aya sambalenti pues m que podrien fer alguns bombons de chocolate o algo i posar una postal y enpolicarlo amb alguns cartons que dugin els nins o nines pues feim com un cor y posam aquells bombons i li donam algu que volem que nos agradi i li donau a quells bonbons adeu dirocto pelluis adeu que tengi bones festes adeu una bessada de na sarra telhimt kasmi sa mare de na salima kasmi

Re: Xerrada: Festes de Nadal Sostenibles

Miquel Àngel | 31/12/2005, 19:33

Hola Sarra, gràcies pel suggeriment, que crec que és millor que li fagis directament a na Jerònia. És una bona idea fer un regal fet per noltros mateixos, en lloc de comprar-ho tot. De tota manera aquesta web no la fa en Pep Lluís, el director, sinó uns pares de l'AMPA. La web directa de l'escola és http://mallorcaweb.net/cparafalvell, el que envïis allà sí que ho rebrà directament el director. BONES FESTES i que el 2006 sigui un bon any per a tots.

festes de nadal

xisco | 07/03/2010, 09:30

Angels fets amb bosses de plàstic

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb