Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Nova plantilla

elenavera | 26 Novembre, 2005 10:49 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

He instal·lat una nova plantilla al servei de blocs de BalearWeb amb en nom "standard_wine". És igual que les altres, només canvia en els colors. Concretament és una variació de la standard_happy, és a dir que combina colors intensos, amb un fons de color blau en aquest cas, a diferència de la standard, standard_red i standard_green, que tenen el fons de color blanc.

Per aplicar la nova plantilla a un bloc, cal entrar dins l'eina d'administració i després dins d'Arranjaments. Allà hi ha un menú desplegable titulat "Disseny usat per mostrar el contingut d'aquest diari" on es pot seleccionar la plantilla desitjada.

Aprofito per comentar que no hem creat moltes plantilles perquè tenim previst instal·lar una nova versió del software pLog, que recentment ha canviat el seu nom per LifeType. La nova versió, prevista per principis de 2006, incorpora moltes millores, com ara la possibilitat de tenir un subdomini per bloc, de manera que els usuaris tinguin adreces del tipus nomdebloc.balearweb.net. Altres novetats destacades són el suport per Podcasting i la possibilitat de publicar articles des del mòbil. L'eina d'administració també varia força.

La versió que tenim previst instal·lar és la 1.1. Ara mateix estem funcionant amb la 0.3.2 i tot i que la 1.0.1 ja està disponible, presenta alguns problemes de rendiment que se solventaran en la futura 1.1. Tenint en compte la gran quantitat de blocs existents actualment i la gran quantitat de visites que rep el servei, hem cregut convenient esperar a la nova versió. No obstant, els interessats, poden fer-se una idea de com serà la futura versió 1.1 a través del portal OpenSourceCMS.com que manté una demo del sistema.

Comentaris

Antoni Ramis Caldentey

Quina pena...!

Antoni Ramis Caldentey | 26/11/2005, 23:25

Estimada Elena: Com tu saps tenc blocs a Diariogratis i lamevaweb, amés de a Balearweb. I el software que va millor, en molta diferència, és el vostre. Diariogratis i lamevaweb tenien el software com el vostre i el varen canviar a un, possiblement, com el que feis comptes posar vosaltres. Allà resulta molt més difícil justificar el text, o bloqueijar directament nosaltres una IP nociva, sense comptar els greus problemes que m'ha ocasionat diariogratis: Tarda molt en oenjar-se un escrit, moltes vegades en el procés falla i has de tornar a començar, sense comptar que, com vaig anunciar als altres blocs, m'han perdut tots els fitxers dels "albums" i no contesten quan els hi he reclamat. Tan és així que volguent respectar el vostre servidor sols per a llengua catalana vaig decidir canviar al vostre servidor el bloc castellà "Diario del Arco Atlántico".
Elena

Re: Nova plantilla

Elena | 27/11/2005, 18:06

En principi aquests problemes que esmentes no ens haurien d'afectar. Precisament estem tardant en fer l'actualització per assegurar-nos que no donarà problemes.
Llorenç

Proves

Llorenç | 14/12/2005, 13:48

Com veus, vaig fent proves. Ja veurem què en sortirà. Una abraçada
Elena

Ben fet

Elena | 14/12/2005, 14:05

Si necessites ajuda només ho has de dir.
maria sunyer

Elena

maria sunyer | 22/12/2005, 13:36

Elena som na Maria Sunyer d'INFOJOVE si no estas de vacances em podries cridar a l'oficina, es urgent sobre el meu BLOG gràcies
XoxeGarcía

Dubte

XoxeGarcía | 25/01/2006, 17:37

Amb aquest cambi de nom, web y sistema... d´on puc treure mes templates pel lifetype? Al menys els que hi han a Balearweb. Gracies
nervxp

Migracion

nervxp | 02/02/2006, 16:10

Primero felicidades por tu trabajo. Es excelente. Y ahora la pregunta: ¿Ya se ha migrado al nuevo sistema? Un saludo. PD: ¿como puedo poner saltos de linea en los comentarios?
Elena

no, encara no s'ha migrat

Elena | 02/02/2006, 18:01

Gràcies. No, encara no està disponible la versió 1.1. Us prego que les preguntes sobre el servei de blocs les feu al fòrum dedicat: http://www.balearweb.com/forum/viewforum.php?f=13
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb