Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Què són i com funcionen els retroenllaços?

elenavera | 01 Juliol, 2004 07:09 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Aquesta és una altra FAQ que hauré de treballar i començo a preparar-la al meu bloc personal, per després incorporar-la a la web del servei. Aquí posaré un link cap a un article del bloc de l'equip de suport tècnic de BalearWeb, un d'Angel Bujosa i un de Ramon Sellas, i en aquests tres blocs enllaçats s'hauria de veure reflectit com a retroenllaç. Vaig a provar.

Comentaris

mesmarge

Re: Què són i com funcionen els retroenllaços?

mesmarge | 01/07/2004, 22:52

Que són els retroenllaços? ( perdona, és qeu no ho entés ), gràcies
Elena

En essència, és una manera de comentar remotament

Elena | 01/07/2004, 23:33

En essència, els retroenllaços són una forma de comentar remotament articles d'altres blocs. Per exemple, en aquest article meu he esmentat i enllaçat tres articles d'altres blocs: un del bloc de l'equip de suport tècnic de BalearWeb, un d'Àngel Bujosa i un de Ramon Sellas. Al publicar el meu article he enviat una notificació de retroenllaç a aquests tres blocs. Els tres blocs han rebut la notificació i mostren un enllaç cap a aquest article meu, amb un resum del contingut. Entra dins dels blocs esmentats i segueix l'enllaç que diu "retroenllaços". Veuràs de què parlo.
Pep Alberola - Guájar

Com saber que hi ha un retroenllaç

Pep Alberola - Guájar | 28/09/2004, 10:08

Com sabem els demés que aquest article te un retroenllaç? Jo veig que en el text del teu article diu " Retroenllaços (0)". No ho entenc! Gràcies
Elena

Aquest article no té cap retroenllaç

Elena | 28/09/2004, 10:13

És que aquest article no té retroenllaços, té els "enllaços". Jo enllaço a algú, li notifico, i és aquest algú qui té i mostra el retroenllaç. Entra als articles que enllaço i veuràs que ells sí mostren els retroenllaços.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb