AEG Sa Marjal

Sa Fotja, diari de l'Agrupament Escolta i Guia Sa Marjal (Sa Pobla)

SANT JORDI 2011

aegsamarjal | 11 Abril, 2011 10:34

 

El passat cap de setmana 9 i 10 d’abril s’ha celebrat a Son Tugores (Alaró) el Sant Jordi.  

El dissabte ens va venir a cercar un bus a l’estació internacional de Sa Pobla per dur-nos primer cap a Binissalem, que el senyor conductor no sabia on era! Un cop solucionat això vàrem arribar fins Alaró, i d’allà vàrem anar caminant fins al lloc d’acampada, que la gent ens mirava perquè anàvem pintats com Braveheart (idea de Joan Roca). Un parell de gestions i entrarem dins del campament. Muntar tendes i a berenaaaaar! Aixequem senyeres i a fer activitats dintre del poble, ferrerets i llops per una banda, ràngers i pioners per s’altre i la ruta tota sola. Varen ser activitats de “tota sa vida” com llepaculs, borino, tomàtiga, arrabassar cebes... tot això mesclats per agrupaments.

  Cap al vespre anem al poliesportiu del poble a sopar, fer la celebració i cantar unes quantes cançons. Esperàvem que tingués molta més potència, però no. Els més petits varen anar a dormir un poc abans que els més grans ja que estaven cansats, i la resta va seguir cantant. Ens va costar dormir-nos de primera ma, ja que hi havia molt de renou i feia molta calor (més que a sa comunió d’en Charmander, ho havia de dir).

Diumenge dematí varem berenar per branques i de seguida varem desmuntar tendes, i anàrem a la plaça del poble a fer un Stop Motion, en el que varem fer tres dibuixos, primer un drac, la senyera, i Sant Jordi 2011. Acabat això seguirem fent jocs, més o manco els mateixos que el dia anterior, dinarem, férem pantxing,  plantarem un arbre, l’hora dels adéus i tornarem cap al bus per arribar a Sa Pobla.

Això va ser tot! 

 

Sant Jordi 2011

aegsamarjal | 03 Abril, 2011 18:55

El proper cap de setmana 9 i 10 d'abril es celebra el Sant Jordi a Alaró.

Ens vorem a l'estació de tren a les 14:45h, es prega puntualitat.

Material: sac de dormir, kimbo, capolina, cantimplora, llantera/frontal, roba d'abric, calçat còmode, aigua i motxilla petita (dintre de la motxilla gran).

El preu és de 10€.

L'hora prevista de tornada és a les 18h a l'estació de tren.

Atentament: l'equip de caps. 

 (Segueix)

Sortida d'Agrupament

aegsamarjal | 24 Marš, 2011 15:39

El passats 19 i 20 de març tot l'Agrupament ens vàrem reunir i partírem junts cap a Binissalem per a celebrar una sortida d'Agrupament que ha resultat ser francament fantàstica.

El dissabte passàrem el dia a ca n'Arabí fent diverses activitats i guadint d'un gran ambient. El diumenge vengueren els pares i anàrem tots a visitar la possessió de Raixa, una visita molt recomanable.

 Si voleu veure el resum ampliat aneu al text ampliat (és a dir, a davall la foto pitjau el botó "seguir").

 

 

 

 (Segueix)

Sortida d'agrupament

aegsamarjal | 17 Marš, 2011 21:09

Eh! Ens anam d'acampada tot l'agrupament!

Aquest cap de setmana dies 19 i 20 de març, feim una sortida d'agrupament a Can Arabí (Binissalem).

Ens vorem a l'estació de Sa Pobla a les 14:45h per agafar el tren (molt important ser puntual, el tren no espera). Els pares vendràn el diumenge a les 10h per anar d'excursió a Raixa.

Qué necessitam?

- Plat, tassó, cànyom, coberts. Sac de dormir, kimbo, capolina, cantimplora, llanterna/frontal, roba d'abric, roba de recanvi, botes.

- Berenar dissabte horabaixa, sopar, berenar de diumenge.  

 (Segueix)

Sortida de Branques

aegsamarjal | 07 Marš, 2011 20:18

Aquest cap de setmana les diferents unitats del nostre agrupament partim d’acampada amb les nostres branques. Esperem gaudir d’un bon temps i una agradable companyia. En tornar vos contem més!

 

VÝdeos - presentaciˇ llibre 10Ŕ Aniversari

aegsamarjal | 25 Agost, 2010 10:26

Vídeos projectats el dia de la presentació del llibre "10 Anys fent poble, 1999 - 2009 Agrupament Escolta i Guia Sa Marjal "

 

A tots els escoltes i a totes les guies que heu fet possible aquests 10 anys!

L'Agrupament Escolta i Guia Sa Marjal a les notÝcies de TV de Mallorca

aegsamarjal | 28 Juliol, 2010 00:05

L'informatiu de TV de Mallorca donà cobertura de la presentació del llibre commemoratiu dels 10 anys de l'Agrupament Escolta i Guia Sa Marjal.

Imatges del moment de l'entrevista:

10 anys fent poble, 1999 - 2009, Agrupament Escolta i Guia Sa Marjal

aegsamarjal | 27 Juliol, 2010 23:50

Amb aquest títol l’Agrupament Escolta i Guia Sa Marjal ha publicat un llibre per commemorar els 10 anys d’escoltisme a sa Pobla. Es va presentar el passat 23 de juliol a sa Congregació emmarcat dins els actes festius de Santa Margalida i Sant Jaume.

L’acte va ser introduït per dos joves que veren néixer i han crescut a prop de l’Agrupament aquests 10 anys, n’Aina Maria i en Jordi Soler Busquets. Els dos feren un recorregut pels records que els desperten els escoltes i una petita presentació dels dos autors del llibre, na Maria Isabel Soler i n’Albert Palou.

Tot seguit els autors feren la presentació del llibre. Segons ens explicaren la idea de fer aquest llibre va sorgir un poc per part dels pares que comentaven que els hi agradaria poder tenir les fotos de les diferents activitats. Al mateix temps ells disposaven de moltes fotografies i era una bona ocasió per fer una recopilació i donar a conèixer la tasca feta d’aquest 10 anys. Prova de tot això ens projectaren una petita selecció de les fotografies.

Així al llibre trobam la petita història de l’Agrupament Escolta i Guia Sa Marjal. Un recorregut pels 10 anys a on ens expliquen com s’iniciaren moltes de les activitats que avui són tradició a l’Agrupament. Ens mostren una recopilació dels documents i retalls de premsa més significatius de l’arxiu del grup i sobretot un recull d’imatges classificades per anys, grups d’edats i activitats.

La dificultat més gran de tota aquesta feina va ser la recopilació, classificació i selecció de les imatges. Foren més de 15.000 les que aconseguiren agrupar i només unes 800 formen part d’aquest llibre. És impossible relatar els centenars d’activitats, acampades i campaments que durant aquests 10 anys s’han fet i molt manco les aventures i anècdotes viscudes. Però amb les imatges cada un pot despertar els seus records. I així ho feren els protagonistes del reportatge que ens mostraren.

No s’oblidaren d’agrair la col·laboració de tota la gent que ha facilitat les seves fotografies i a tots els caps, nins i pares que han fet possible aquests 10 any.

L’acte va concloure amb l’entrega d’un exemplar del llibre per família i un refrigeri al pati de sa Congregació a on hi havia l’exposició que s’havia muntat en motiu d’aquest especial aniversari.

Tots els que no pogueren assistir a l’acte poden demanar l’exemplar al correu electrònic aegsamarjal@megm.org

Molts d’anys.

Text introducció presentació llibre 10Anys.

Recull fotogràfic

Presentaciˇ del llibre del 10Ŕ aniversari de l'AEG Sa Marjal

aegsamarjal | 25 Juny, 2010 11:35

Campaments Estiu 2010

aegsamarjal | 23 Juny, 2010 20:31

L'estiu ja és aquí i com cada any totes les unitats de l'AEG Sa Marjal tenim a punt els campaments.

- Ferrerets i Llops / Daines, del 8 al 15 d'agost: Pollença.

- Ràngers / Esplet, del 26 de juliol a l'1 d'agost: Eivissa.

- Pioners / Caravel·les, del 4 al 14 d'agost: Griébal (Aïnsa), al camp escolta d'Aragó.

Bon estiu, sempre a punt

L'Equip de Caps de l'AEG Sa Marjal

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  SegŘent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb